Je možné vybrať si lekára k cisárskemu rezu?

kristina166
25. júl 2020

A chcem sa spýtať ku cisárskemu sa dá vybrať aj lekár??? A ktorého by ste odporúčali. Ďakujem

janinah
25. júl 2020

dá...dobrého....😉

pribinak
25. júl 2020

Však nápis aspoň mesto a pôrodnicu. Či si ochotná ísť cez celé Slovensko, keď ti odporučíme nejakého napr v BA ?

mogaa
25. júl 2020

@kristina166 vieš si zazmluvniť lekára samozrejme za poplatok alebo sa vopred dohodnete....v opačnom prípade ťa odrodí lekár na ktorého padne služba v deň tvojho pôrodu....

heln
25. júl 2020

Ja som mala teraz (2 tyzdne do zadu) sekciu v BB. Rano docent po vizite rozdelil, ktory lekar bude kde. Resp pri planovanych sekciach dopredu naplanoval lekarov. Pri mojej sekcii bol jeden starsi lekar a dvaja mladsi a kedze som mala celkovu anestezu tak este asi 10 aristov - anesteziologov.
Ale urcite sa da dohodnut lekar, a pri tych narocnejsich sekciach byvaju skor skuseni lekari.

ckatka
30. júl 2020

@heln pri každej operácii musí byť starší (atestovany) lekár ktorý sa podpisuje pod papiere a berie zodpovednosť, a potom jeden alebo viacerí (podľa náročnosti) ktorí môžu byť aj bez atestacie. V realite mladí často spravia celu operáciu a starý ich len sleduje. Musia sa to niekde naučiť...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre