Čaute. 5.2 mám termín pôrodu no ani takzvaný poslickovia sa nedostavili 🤔. No tak ja už neviem, pri prvých dvoch( pred 12 a 11rokmi) som mala tlaky a také slabšie kontrakcie už od 38-39tt a teraz nič. Max mám pocit že mi treba na veľkú 😀🤭. No ja už neviem.
@lenka1921 ja mam termin 7.2. a tiez nic🤷🏻♀️
Ja som v 1. tehotenstve nemala poslickov ani raz. Az rovno kontrakcie.
@hederamonstera ale tak sa bojím že to nieje možné.
@hederamonstera držím palce
@amelie2017 no ja som pri prvej šla presne na termin ale pri druhej necelé dva týždne skôr 💁🏻♀️. A teraz si niesom ničím istá keďže ten hlien nikde....ani tie tlaky v panve no nič..
@lenka1921 tak teraz možno pôjdes o dva týždne neskôr 🙂 ja som prvú mala 3dni po termíne a druhú 13dni po termíne 😀 podľa mňa mi zle vyrátali termín, podľa mojich výpočtov by bola iba 7dni po termíne 🙂 každé tehotenstvo je iné, termín pôrodu je orientacny
@diamond007 tak mojej Nelke sa ešte nechce prísť na svet 😀😁
@lenka1921 no moja prva sla 4 dni po termine, par dni odchadzala zatka po troske, inak ziadne bolesti. Druhy sa narodil 38+3, poslickov som mavala strasnych uz asi mesiac pred. Kazde rano som sa budila o 5. s tym, ze som myslela, ze uz pojdeme. Po hodine to vzdy preslo. A potom mi praskla voda pred obedom, ked sme sli s dcerou z ihriska.
Ja som s mojou Nelkou mala termin 6.2. pred tromi rokmi. Poslickov som mala len raz presne mesiac pred terminom, inak nic. A porodila som ju 12.2., cize 6 dni po…
Pri prvej som nemala poslickov ani raz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lenka1921 ja som mala 1x poslickov noc pred porodom 😊