Mile mamicky viete mi poradit nejake homeopatika na hojenie reznych ran teda po cisarskom ?dakujem
Ahoj, sa som mala problem z jazvou, skúšala som veľa veci cez chlorofil, špeci naplaste, tinktúry a nakoniec mi pomohol na pekné zhojenie obyčajný harmancekovy odvar, tym som si to 3x denne potierala popripade som si nechala vlhku vlaznu gazu na rane cca 10 min.
bioptronova lampa a jazva je vidiet len cez lupu,.... 🙂 1-2 mesiace a je prec,... 🙂
dubova kora a repik....ja som si nic ine ani nedavala....
urcite arnica montana potencia 5ch... 5x denne po 3 gulicky, postupne davku znizovat... odporucam...
staphysagria, ta je vyslovene na pooperacne rany a teda aj rany po cisarskom
ja poznam wobenzym...je to na vnutorne hojenie...su drahe, ale zaberaju najlepsie
ja odporučam striekat si s pripravkom od firmy Forever-first
Ahoj, z vlastnej skúsenosti z pred troch rokov odporúčam homeopatickú masť Cicaderma. Je výborná, určená práve na pooperačné jazvy. Počítaj stým, že zo začiatku má asi každá žena hrubú a škaredú jazvu, Postupne ako budeš chudnúť aj jazva sa bude upravovať...a časom (mne to trvalo asi 8 mesiacov) z nej bude už len ružová čiaročka. Nahrievanie bio lampou je tiež účinné.
Ja som davala taku sterilnu solovu vodu, a kamilku......
ja som pouzivala ked uz bola rana ako tak zahojena cicaderma mast...a prvy tyzden plus chlorophylovy spray na rany odporucili mi v lekarni a mozem len odporucat...a po 2 mesiacoch contratubex aspon 2-3 krat denne ....aby neostala jazva...respektive aby nebola napadna
zdravim damy, skusili ste Healer gel?
Dobré je užívať z homeopatík Staphysagriu 9 CH R a V spolu s Arnicou montanou 9 CH R a V -mám s tým dobré
osobné skúsenosti.
Ja som 16 dni po, od 3 beriem wobenzyn a uprimne...super, uz ani neviem ze ma rezali. Jazva sa este hoji, no neboli ma nic.
v mojom fotoblogu su homeopatia - na hojenie ran + pomoc pri kojeni a pod.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ani som nevedela,ze nieco take existuje 🙂 skoda ze to pises az teraz, mala som velmi zle hojenie rany :-/