Aké homeopatiká po cisárskom na urýchlenie hojenia rán?

zuzka153
22. jan 2014

Mile mamicky viete mi poradit nejake homeopatika na hojenie reznych ran teda po cisarskom ?dakujem

barborav
22. jan 2014

Ani som nevedela,ze nieco take existuje 🙂 skoda ze to pises az teraz, mala som velmi zle hojenie rany :-/

83lenka83
22. jan 2014

Ahoj, sa som mala problem z jazvou, skúšala som veľa veci cez chlorofil, špeci naplaste, tinktúry a nakoniec mi pomohol na pekné zhojenie obyčajný harmancekovy odvar, tym som si to 3x denne potierala popripade som si nechala vlhku vlaznu gazu na rane cca 10 min.

luba28
22. jan 2014

bioptronova lampa a jazva je vidiet len cez lupu,.... 🙂 1-2 mesiace a je prec,... 🙂

melesmeles
22. jan 2014

dubova kora a repik....ja som si nic ine ani nedavala....

filipa
22. jan 2014

urcite arnica montana potencia 5ch... 5x denne po 3 gulicky, postupne davku znizovat... odporucam...

desszi
22. jan 2014

staphysagria, ta je vyslovene na pooperacne rany a teda aj rany po cisarskom

reni1512
22. jan 2014

ja poznam wobenzym...je to na vnutorne hojenie...su drahe, ale zaberaju najlepsie

ivet1371
23. jan 2014

ja odporučam striekat si s pripravkom od firmy Forever-first

klementinnka
23. jan 2014

Ahoj, z vlastnej skúsenosti z pred troch rokov odporúčam homeopatickú masť Cicaderma. Je výborná, určená práve na pooperačné jazvy. Počítaj stým, že zo začiatku má asi každá žena hrubú a škaredú jazvu, Postupne ako budeš chudnúť aj jazva sa bude upravovať...a časom (mne to trvalo asi 8 mesiacov) z nej bude už len ružová čiaročka. Nahrievanie bio lampou je tiež účinné.

monika15
23. jan 2014

Ja som davala taku sterilnu solovu vodu, a kamilku......

evickapooh
23. jan 2014

ja som pouzivala ked uz bola rana ako tak zahojena cicaderma mast...a prvy tyzden plus chlorophylovy spray na rany odporucili mi v lekarni a mozem len odporucat...a po 2 mesiacoch contratubex aspon 2-3 krat denne ....aby neostala jazva...respektive aby nebola napadna

healer_sk
24. jan 2014

zdravim damy, skusili ste Healer gel?

marilka001
24. jan 2014

Dobré je užívať z homeopatík Staphysagriu 9 CH R a V spolu s Arnicou montanou 9 CH R a V -mám s tým dobré
osobné skúsenosti.

miska2603
1. feb 2014

Ja som 16 dni po, od 3 beriem wobenzyn a uprimne...super, uz ani neviem ze ma rezali. Jazva sa este hoji, no neboli ma nic.

emma_932
5. feb 2014

v mojom fotoblogu su homeopatia - na hojenie ran + pomoc pri kojeni a pod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre