Prosím vás dievčatá, ktorým už bola vyplatená očr za obdobie zatvorených škôl a škôlok, vyplatila vám sociálna poisťovňa peniažky aj za víkendy? Čiže, keď ste počas zatvorenej školy uviedli, že ste boli s dieťaťom doma napríklad od 16.3. do 22.3., čo je od pondelka do nedele, tak vám vyplatila peniaze za 5 dní alebo za 7 dní?
Je to tak, že ako potvrdenie do práce to platí aj na soboty a nedele, ak niekto robí aj sobotu a nedeľu, ale OČR a aj PN sa platí len na pracovné dni.
Chcem sa opytat, moze sa poziadat o vyplatenie pandemickej ocr aj za dni, kedy som mala volno zo zakona? (Predavacka). Chodila som do prace, ale nedele su momentalne zavrete tak ci aj tie nedele si mozem napisat do cestneho vyhlasenia?aj sviatky napr? Teraz v maji boli 2. Dakujem za odpovede.
Prosím vás som na pandemickej očr papiere som odovzdala na soc. poistovni zamestnavatelovi som to oznamila. OČR mi už prišla a budem do konca mesiaca. Zamestnavatel mi tvrdi, že som to mala predložiť aj jemu. Ale papiere som odovdzala na sociálnej poistovni. Kedže nejde o klasicku očr som povinna zamestnavatelovi teraz predkladat papiere? Mam len rozhodnutie zo sociálnej poistovni.
@martie123 vyplatia aj za víkend