Predvolanie na políciu a zamestnanie

24. mar 2023

Prišlo mi predvolanie na políciu ako svedka. Lenže v čase kedy mam byt v práci do ktorej dochádzam. Ide o dosť blbý čas kedy z nej nemám ako odísť skôr a kedy sa po výsluchu do nej nemám ani ako dostať. A nanešťastie uz nemám ani dovolenku (keďže zamestnavatel nam teraz dáva nútené voľno dosť casto). V papieri mam, že preplatia nútený čas. Ale čo zvyšok hodín? Musím prísť o ďalší deň svojej dovolenky?! Či ako mam tomu chápať? Ďakujem kočky za každú radu ❤️

pribinak
24. mar 2023

Veď sa spoj s vyšetrovateľom a dohodni si iný termin. Určite je na predvolanke na neho kontakt. Vysvetli mu situáciu a normálne požiadaj o iný termin

vela02
24. mar 2023

Určite sa nakontaktuj na vyšetrovateľa, vysvetli prečo sa nemôžeš v daný čas dostaviť. Môj známy je vyšetrovateľ a teda viem že toto sa normálne robí, vedia sa dohodnúť na čase, kedy to vyhovuje obom stranám ale predpokladám, že to musí byt čím skôr 🙂

mogaa
25. mar 2023

a čo tak dohodnúť si na polícii iný termín ktorý ti vyhovuje?🙉

ibrunova
25. mar 2023

Zavolaj tam a určite sa dohodnete.

autor
25. mar 2023

Dúfam. Lebo v piatok to (a nikto mi to nedvíhal) prišlo a uz v utorok tam mam ist 🙄 ale ďakujem za rady 😊 hádam niekto v pondelok zdvihne a nebude problém zmeniť termín.

ibrunova
25. mar 2023

Je tam isto napísaný aj email.

nikaeli
25. mar 2023

v marci už nemáš dovolenku?
ja som bola vypovedať ako svedok, pred výsluchom ma kontaktovali telefonicky a keďže som v tom čase bola PN, bez problémov sme sa dohodli na inom termíne 😉

cacianka
26. mar 2023

Termín sa dá riešiť, ale riešte aj to nútené voľno. Neexistuje aby si už v marci nemala dovolenku. Áno zamestnávateľ urcuje jej čerpanie ale sú na to pravidlá, tak sa nedaj ojebabrávať