Viem že tu už boli podobné diskusie ale viete ako to je v prípade že by bola jedna osoba v domácnosti pozitívna na KoronaVirus a ostatné negatívne? Musia byť v domácej karantene aj tieto osoby?
@olinka242424 ano
@olinka242424 logicky - ano
@olinka242424 áno
Tiež mi to prišlo logické ale nasla som tento článok že keď pozitívny človek nemá žiadne príznaky tak rodinní príslušníci nie sú v karantene
Ja mám pozitívneho partnera a som v karanténe ešte dlhšie ako on. Žijeme v Rakúsku.
Ja som zachytila v Nadovej tlačovke,ako hovoril,že ak je dakto pozitívni a ostatní negativni,tak oni nie sú v karanténe. Možno ide o to či ti ostatní su testovaní alebo nie. Lebo však pred mesiacom i švagra v práci, jedného kolegu žena bola pozitívna,ale ten jej manžela negatívny tým PCR testom, tak ten manžel mohol chodiť do roboty. A to bývajú v jednom dome.
Ideál by asi bolo,ak ti negativni chcú normálne fungovat, ak by mali možnosť má ten čas sa od pozitívneho odstahovat
@olinka242424 Dobrý kde ste našli tento článok. Lebo riešim tento problém. Žijem zo svokrou v jednom dome ale ja bývam na poschodí a ona na prízemí. Ona je pozitívna a riešim ci musím ísť aj ja do karantény keďže máme každá svoju domácnosť. Ďakujem
@87nika1 na uvzsr. Sk
Áno.