Dobry den, vedel by mi niekto potvrdit ci zmyslam spravne? Ked ma dietatko v januari 3r. A potom sa nahlasim na uradcprace, pretoze riesim vypoved, kedze splnam tie podmienky viem ze vznikne narok na podporu.Tak potom dostanem vo februari za januar posledny rodicovsky a vas podpory podla kalendarnych dni??? Dakujem.
@mataky po ukončení RD si vyčerpaj zo dva dni dovolenky. Potom ukončí PP dohodou. Zbytok dovolenky na preplatenie a máš max podporu.
Áno, obe dávky nemôžeš dostať za január.
@daniela1911 dakujem za radu.navrhla som to zamestnavatelovi a teda nesuhlasil.ze je to pre neho moc nakladove...tak sama som zvedava kolko mi vyjde. Sef ma vyhodu ze je fakt sefom on.je to mala firma takze aj chapem...
@daniela1911 chcela som si dat dovolenku,len mi ju nedali.
@mataky tak ak si nebudeš cerpať den dva dovolenky tak max podporu mat nebudeš....
@klarissa25 ale nejaka mi vyjde.
@mataky jasne nejaka ano.. Podla toho aky si mala plat pred materskou... Ale je to skoda..
@klarissa25 no nemam uz s tym co urobit. Strasne som chcela tu dovolenku no nedali mi ju.
@mataky a čo je pre neho moc nákladné ? Nechápem ? Šak nákladnejšie je keď ti preplatí všetku dovolenku. Ako keby si si pár dni čerpala a zbytok preplatiť.
Či budeš ju celú čerpať a potom ukončite PP ?
za januar dostanes rodicovsky a od 1.februara zacnes doatavat podporu , nemozes poberat dve davky v jednom mesiaci