PN - môže kontrola vstúpiť do bytu?

barbi7599
28. aug 2019

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či môže kontrola vstúpiť do bytu, kde bývam. Pretože teraz veľa spím a väčšinou som doma so starým otcom. On sa často vyberie na bicykli trošku sa pomotkať. Moja otázka je, či keby prišla kontrola a ja spím, čo by im aj môj starý otec oznámil, musia ma oni fyzicky vidieť? Či stačí, keď sa im oznámi, že spím? Nejde o nejaké špekulácie alebo niečo, len teraz vážne veľa spíma bojím sa kontroly. Nie pretože by som porušovala PN alebo niečo, len som na PN prvýkrát, tak sa informujem. Ďakujem za odpovede

sprava
28. aug 2019

Ahoj ja som pn Už pol roka a nikdo mi neprišiel a do konca tehotenstva budem takže aj keď prídu a si doma ich zaujíma to jedine že by chceli vidieť pnku tak ťa zobudia ale nemyslím si😊

fialka1318
28. aug 2019

@barbi7599 ja ked som bola na pnke pred par rokmi a mi dosla kontrola tak ma manzel zobudil ze je tu kontrola oni pockali kym na seba nieco hodim a ukazala som im pnku a dosla som im podpisat ze som bola doma 🙂 neviem ako je to teraz 🙂

lenzas
28. aug 2019

@barbi7599 No aj ja mam tiez taku skusenost, ze im treba bolo nieco podpisat a chcela pani zo socialky aj obciansky preukaz vidiet. Ale teda neviem, ci je to bezne, lebo mala som len raz kontrolu.

stela01
28. aug 2019

@barbi7599 vstúpiť do bytu to nevstúpi nikto bez tvojho pozvania .

Logicky prídu , starý otec tá zobudí , vybehnes s občianskym kde sa preukazes že to ty si pacient na PN , podpíšeš vybavená vec
Spis ďalej .... 💪🏻