dobrý večer, požiadala som si o invalidný dôchodok,posudková lekárka ma zamietla a so sestričkou mi dávali podpísať, že sa vzdávam práva na odvolanie,samozrejme som to nepodpísala, tak mali na mňa nervy, že aj tak mi to neprejde boli nepríjemné a naozaj arogantné až hlasne drzé.odvolala som sa a aj mi vyhoveli. Po 3 rokoch mi dosiel dopis, ze mam dolozit lekarske spravy za posledneho pol roka, avšak bez pozvánky. Tá mi nedošla ani dodatočne. Po asi 4mesiacoch mi volala sestrička z posudkovej samozrejme tá, čo ma má ,,v láske,, a nadala mi že čo som neprišla, že som mala termín kontroly,povedala aom jej, že mi nič neprišlo, nezaujímalo ju to, prosila som ju, až mi dá náhradný termín, nechcela, že mi ho dá druhou pozvánkou a nakoľko sa tieto neposielajú doporučene, mám obavY, že mi ju znova nepošle.nechce mi ju zaslať doporučene,aj keď som povedala, že si to zaplatím.volala som aj na poštu, že tam nič nemám vraveli,aj na ústredňu soc.poisťovne aj mi poradili napísať lekárke, aj som písala doporučene vyzývala som ju,až mi pozvánku pošle emailom,oznámi telefonicky aj doporučene zašle pozvánku na prevzatie.prešiel mesiac a nič,mám obavy, že mi ju naschvál nepošlú druhý ani tretí raz a vezmú mi dôchodok. Som naň odkázaná, je to 115eur. čo mám robiť prosím?ona bude tvrdiť,že mi ju poslala obyčajne,ale ja viem,že znova ju nepošle schválne,ako sa brániť?na právnika nemám,ďakujem vám za rady i pomoc
Posudková lekárka ma tiez nadriadeného, ozvať sa s tym, ze kedže ti prvá pozvánka neprišla, navrhla si riesenie a oni ho odmietajú
Co teraz? Kedže nevies ako mas dalej postupovať, tak nech sa vyjadri šéf
Ste na nože, tak inak sa neda ....
@mamulka211 ďakujem pekne za radu, pogooglim to
@pribinak ďakujem za radu, zavolám im ešte a ak mi znova nadá sestrička, že nemá na mňa čas, tak pôjdem rovno za riaditeľom aj so svedkom, lebo som v tej veci bezmocná a to si hájim len svoje
jednaj rovno slekárkou,žiadaj si ju k telefonu,lepšie by bolo ísť tam osobne a jednať LEN s lekarkou s poznámkou,či potrebujú mať nepríjemnosti,že poznáš práva pacientov
@janinah ďakujem za rady, veľmi si to cením, znie to neuveriteľne,ale dnes mi volali a povedali dátum 🙂 som zvedavá ako tam dopadnem
ďakujem všetkým za rady i povzbudenie, neviem, či je to náhoda,alebo vymodlenie, ale zrovna dnes mi volali a oznámili dátum,čas aj miesto,asi ten môj dopis pomohol dačo zavážiť 🙂 ale, že zrovna dnes po toľlkých dňoch,tt,mes. Ďakujem eštebraz a držte palce 😉 pekný dník prajem
Je to tvrdenie proti tvrdeniu. Ak sa to zopakuje daj staznost na urade pre dohlad nad zdr.starostlivostou.