Musím ísť domov cez dva okresy

d_mii
22. mar 2021

Ak bývame s priateľom u nich doma ale mne treba ísť domov cez 2 okresy pre nejaké veci, čo mám povedať ak by nás zastavili? Trvalé na občianskom nemám u priateľa ale u rodičov ešte. Treba nejaký doklad alebo ako mi uveria ak by?

paulinkaa2
22. mar 2021

@d_mii muz presiel 3okresy tam aj naspat na cr hranice bez zastavenia
V klude vysvetlis kam ides preco ides 🙂

ninusa221
22. mar 2021

Mozes ist na trvale bydlisko ja byvam s priatelom a chodim domov a to cez 4 okresy

d_mii
autor
22. mar 2021

@ninusa221 A pri kontrole by si sa čím preukázala ak by chceli nejaký dôkaz?

domcci72
22. mar 2021

@d_mii pokial pracujes v mieste z ktoreho odchadzas, pri zastaveni len povedz , ze si musis ist vybavit urady na adresu trvaleho pobytu, no musis mat negativny test. co mam info, tak policajto sice zastavuju no neriesia 🙂

danielkka
22. mar 2021

@ninusa221 je na toto niekde vynimka? Pol roka som mino trvaleho pobytu, pracu mam 320 km od neho, cez asi 10 okresov. Uz by sa mi hodilo ist domov

avril299
22. mar 2021

pripinam sa, riesim rovnaky problem

lilianka28
22. mar 2021

Choď v noci medzi 1-5 hod. a nemusíš nič riešiť.

d_mii
autor
22. mar 2021

@lilianka28 v noci nezastavujú? 😄
Mne treba ísť len pre nejaké veci a potom späť s priateľom ku ním.

lasina
22. mar 2021

@d_mii v Tom čase je výnimka, nemôžu dať celodenný zákaz vychadzania, preto ten blbý časový usek

d_mii
autor
22. mar 2021

Tu je to že ja nepracujem vôbec, som registrovaná na úrade práce ale v mieste trvalého pobytu. No bývam u priateľa v inom okrese. Ale ako im toto dokážem ...
@domcci72

ivangeline
22. mar 2021

Ked tam mas trvale..aky problem. Skor nas5. :D

d_mii
autor
22. mar 2021

No áno veď preto sa pýtam 🙏 či niektorú už náhodou nezastavili a čím ste sa preukázali ak

ninusa221
22. mar 2021

@d_mii však občianskym že idem do trvalého bydliska plus negatívny test zmluva ktoru mame prenajme bytu

ninusa221
22. mar 2021

@danielkka asi nie je ale ja to tak riesim a zatial nezastavili😂😂😂

d_mii
autor
22. mar 2021

@ninusa221 Áno ale ja bývam u nich v dome, nemáme vlastný byt 🙂

ninusa221
22. mar 2021

@d_mii no tak stym ti uz neporadím uz jedine vytvoriť daku zmluvu akoze tam byvaš alebo si tam dat prechodný pobyt

pink_lady
22. mar 2021

nemas v mieste pobytu priatela nejakeho lekara? povies ze ides tam...

avril299
22. mar 2021

@ninusa221 fuha, akoze podnajomnu zmluvu by som asi nevytvarala, asi by to viac posobilo ako vymysel, ak by tam dali nejaku velmi nizku sumu, kvoli ktorej netreba podavat danove priznanie... inak este si vyrubia problem na danovom, ze prenajimaju nehnutelnost a nie su vedeni na urade a neodvadzaju dane

d_mii
autor
22. mar 2021

@pink_lady Ale my chcete ísť večer keď rodičia nebudú doma aby sme sa s nimi nestretli tým, že sa nemá stretávať

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz