Dobrý deň som si tento rok požiadala o sociálny byt kde som zapísala seba dieťa a priateľa
Ale kvôli priateľovi mi byt zamietli kvôli tomu že je dlžný voči komunalnemu odpadu ja som čistá nie som dlzna voči komunalnemu odpadu ani nič podobné
Môžem si o byt požiadať tak že tam zapisem len seba a malého? Vie mi niekto poradiť?
Lebo s priateľom bývame zvlášť ja bývam u rodičov ale máme malý byt a chcem sa osamostatniť
Ďakujem za odpoveďe
@natasa123_ áno môžeš.
Poziadat mozes, ale pocitaj s tym, ze priatela len tak jednoducho do toho bytu nedostanes a ak aj, tak mozes o neho prist, pretoze porusis podmienky. Mlady pan nech splati dlzoby. Ma rodinu, mal by si plnit zavazky aj voci statu a mestu.
Každe mesto má svoje určene čo musi splniť žiadateľ.V prom rade musiš byť zamestnana.A zisti si poradovník.To niektore mesta neberu tak že máš dieťa dostane byt.Ak nemaju majú všetko obsadene a všetci platia tak nemôžu nikoho vyhodiť..U nás v meste bolo veľa zaujemcov bytov malo tak žrebovali ako tombolu.A určite sa dáva zabezpeka u nás je to 1000 eur.