Môžem mať predĺžené mihalnice, keď si idem dať urobiť občiansky preukaz?

malab
28. okt 2024

Ahojte, nikde to neviem vygoogliť tak sa musím poradiť s vami 🙏 . Viete mi povedať či môžem mať na vyrobenie občianského preukazu predĺžené mihalnice? Googlila som to ale všade sa píše iba o make-upe. Žijem v zahraničí a idem domov iba na 4 dni, rýchlo vybaviť OP a späť, takže ak mi nedajbože povedia že nemôžem mať mihalnice budem v keli. Doma nikoho nezoženiem takto narýchlo aby ich prípadne dal dole. 🙈

denisa_deniska
28. okt 2024

@malab tak to som ešte nepočula, veď aj makeup môžeš mať, pokiaľ nebudeš zmaľovaná ako marylin manson 😅 isto môžu byť aj umelé mihalnice, ja som mala na prvom a fakt nikto nič neriešil

malab
autor
28. okt 2024

@denisa_deniska to naozaj? Ďakujem 🙏🙏 neviem prečo mi to takto našlo, a to viete po 15tich rokoch človek už nepamätá čo môže, čo nie, či sa niečo zmenilo tak som začala googliť. 🙈🙈 ešte raz ďakujem 😊

simca06022011
28. okt 2024

vsetci sa pred fotkou na OP odmalovavame, davame dole mihalnice, aj vyplne aj vsetko.. Nie, nik nebude riesti tvoje mihalnice a ani makeup, ak ta bude "poznat", cize ak by si teoreticky prisla pokreslena ako na haloween asi by to vadilo, ale inak nie.
Mihalnice skutocne nie su nejake "poznavacie znamenie"... okuliare slnecne a pokryvku hlavy nemozes mat🙂

vkatush
28. okt 2024

Našla som občiansky jednej baby. Nešla som na políciu, ale našla som ju na FB, napísala a odniesla na jej adresu, keďže bývalá blízko.
Ale fotka na OP/FB absolútne nezodpovedala realite. Na oboch zmachlená jak kraslica, čo ide súťažiť na Miss sveta, ale reálne ... No nepodobala sa ani kus na tie fotky.
Takže evidentne nie je problém, ak ideš maľovaná.

sissy27
28. okt 2024

@malab prepac, ale ja sa normalne cudujem, ako jedinci, ktori davaju taketo otazky, funguju v beznom zivote 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ skoda, ze mozog nie je ako tie mihalnice a neda sa len tak kupit a prilepit…
Hej jasne, mihalnice dolu, vlasy tiez na povodnu farbu, odpojit predlzko, kyselinku vypustit a ziadny makeup 🤦🏼‍♀️🙄

egonsk
28. okt 2024

@malab neboj fotka je ciernobiela a smrtelny vyraz na nej vykresli usmev nejednemu cloveku 😋 .... ale inak na moje prekvapenie v samostatnom cipe OP je nahrata farebna fotka v celkom slusnej kvalite 😅

veronikaszabova
28. okt 2024

@sissy27 to je ako ta otazka pred nedavnom - ideme kamosom do CZ,preveziem cez hranice v pohode 2 flase alkoholu? 😂😂😂😂😂😂 Nezabavia nam ich?😂😂

maranco
28. okt 2024

@egonsk v čipe na OP vidím farebnú fotku, aj polícia v databáze má uloženú farebnú fotku, jedine fyzicky na OP je vytlačená čiernobiela fotka

egonsk
28. okt 2024

@maranco ved ano, len ma to prijemne prekvapilo, myslel som, ze budu chciet usetrit miesto a daju tam ciernobielu, resp. odtiene sedej, ved je to len pohadzovany doklad 😉

malab
autor
29. okt 2024

@sissy27 podľa mňa je normálne sa opýtať, ak neviem 🤷‍♀️ určite je to sto krát lepšie ako sa hrať na pani ktorá sa múdra už zrejme narodila 😉

sissy27
29. okt 2024

@malab no mudry sa nenarodil nikto, ale ocividne niekto ten rozum nenabral za cely svoj zivot 🤷‍♀️ a smutne na tom je, ze aj takym daju ten obciansky a volebne pravo…

malab
autor
29. okt 2024

@sissy27 smutne je, že na svete existuju mrzutý ľudia, vďaka ktorým sa človek musí zle cítiť pre jednú blbú otázku 👌 prajem vám pekný deň a snáď ho už nepokazíte nikomu inému 😉

sissy27
29. okt 2024

@malab ale ja nie som mrzutá 🙂 a vieš ako, niekto si vezme ponaučenie a niekto sa oduje a bude sa cítiť ublížený... už čo si vyberieš, to je na tebe. Pekný večer aj tebe.

diamont00
31. okt 2024

@sissy27 mozno polozila podstatnu otazku, lebo umele mihi nie su len jemne a prirodzene... su aj tie obrie, cierne, ze ani oko nie je vidiet... tak mozno myslela take 🤣