Ahojte, nikde to neviem vygoogliť tak sa musím poradiť s vami 🙏 . Viete mi povedať či môžem mať na vyrobenie občianského preukazu predĺžené mihalnice? Googlila som to ale všade sa píše iba o make-upe. Žijem v zahraničí a idem domov iba na 4 dni, rýchlo vybaviť OP a späť, takže ak mi nedajbože povedia že nemôžem mať mihalnice budem v keli. Doma nikoho nezoženiem takto narýchlo aby ich prípadne dal dole. 🙈
@denisa_deniska to naozaj? Ďakujem 🙏🙏 neviem prečo mi to takto našlo, a to viete po 15tich rokoch človek už nepamätá čo môže, čo nie, či sa niečo zmenilo tak som začala googliť. 🙈🙈 ešte raz ďakujem 😊
vsetci sa pred fotkou na OP odmalovavame, davame dole mihalnice, aj vyplne aj vsetko.. Nie, nik nebude riesti tvoje mihalnice a ani makeup, ak ta bude "poznat", cize ak by si teoreticky prisla pokreslena ako na haloween asi by to vadilo, ale inak nie.
Mihalnice skutocne nie su nejake "poznavacie znamenie"... okuliare slnecne a pokryvku hlavy nemozes mat🙂
Našla som občiansky jednej baby. Nešla som na políciu, ale našla som ju na FB, napísala a odniesla na jej adresu, keďže bývalá blízko.
Ale fotka na OP/FB absolútne nezodpovedala realite. Na oboch zmachlená jak kraslica, čo ide súťažiť na Miss sveta, ale reálne ... No nepodobala sa ani kus na tie fotky.
Takže evidentne nie je problém, ak ideš maľovaná.
@malab prepac, ale ja sa normalne cudujem, ako jedinci, ktori davaju taketo otazky, funguju v beznom zivote 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ skoda, ze mozog nie je ako tie mihalnice a neda sa len tak kupit a prilepit…
Hej jasne, mihalnice dolu, vlasy tiez na povodnu farbu, odpojit predlzko, kyselinku vypustit a ziadny makeup 🤦🏼♀️🙄
@sissy27 to je ako ta otazka pred nedavnom - ideme kamosom do CZ,preveziem cez hranice v pohode 2 flase alkoholu? 😂😂😂😂😂😂 Nezabavia nam ich?😂😂
@malab tak to som ešte nepočula, veď aj makeup môžeš mať, pokiaľ nebudeš zmaľovaná ako marylin manson 😅 isto môžu byť aj umelé mihalnice, ja som mala na prvom a fakt nikto nič neriešil