Máte vyplatené OČR za január?

27. feb 2021

Máte za január už očrku vyplatenú?

evka_s
27. feb 2021

Ano, od 13.2. (TN)

marcy1980
27. feb 2021

Pandemická OČR mi prišla 15.2. (IL)

zuzinapipina
27. feb 2021

Mne prišla vo štvrtok

sfialka
28. feb 2021

Ano,ale prisla az v piatok. Zvycajne okolo 15teho

autor
1. mar 2021

@sfialka až min piatok prišla?
@zuzinapipina mne ešte stále nič, počkám ešte tento týždeň a ak nič tak piatok volám informačne

sfialka
1. mar 2021

Ano az 26 teho mi prisla. Ak je to par dni tak mi vyplacaju az po 25tom. Teraz som mala tri dni ocr. Ak je to viac dni tak v prvom termine po 15tom. Toto som si vsimla.

zuzinapipina
1. mar 2021

A cestné prehlasenie si poslala?

autor
1. mar 2021

@zuzinapipina áno, posielala som prvý x tak neviem ci všetko ok alebo čo. Preto sa pýtam, lebo neviem kedy čakať. Je pravda že som posielala až posledný deň v januári, tak dávam čas ešte tento týždeň. Ale ak by bol nejaký problém alebo niečo chybne vyplnené tak by hádam volali.

autor
1. mar 2021

@zuzinapipina
@sfialka aj teraz vo februári som zabudla, tak idem žiadať dnes za február tak sa rovno spýtam lebo isto budete vedieť,ked je škola zatvorená, rep bola len pre kritickú infraštruktúru, takže som doma cely mesiac, mam žiadať normálne za cely mesiac? Žiada sa to aj vrátane víkendov? Alebo víkendy mám vynechať?

sfialka
1. mar 2021

Aj vikendy ,cely mesiac normalne

autor
1. mar 2021

@sfialka super ďakujem

zuzinapipina
1. mar 2021

No posielaš cestné vyhlásenie za cely mesiac vlastne, ale vyplácané, teda mne to tak vyplatili iba za pracovné dni...

majloo
1. mar 2021

Ani mne ešte neprišla, BA, január som prvý krát čerpala tu pandemicku, a všetko som riadne odovzdala, alé majú na to 60 dní, takže... 🤷‍♀️🤔

autor
1. mar 2021

@zuzinapipina oki vďaka
@majloo fakt? Tak potom som viac v kľude, lebo mam pocit že každému z môjho okolia už prišla len mne nie, ale pravda ze som to žiadala úplne na konci mesiaca

majloo
1. mar 2021

Videla som aj na Facebooku sa viaceré mamičky sťažovať, že ešte nemajú. Tak dúfajme, že pride😁

terina25
1. mar 2021

@zuzinapipina ocr nie je vyplacana za pracovne dni,ale za kalendarne dni.teda aj za vikendy

zuzinapipina
1. mar 2021

@terina25 no normálna ocr ano, ale teda podla toho co mi poslali, mi vyplatili za pandemicku ocr iba pracovné dni.

autor
1. mar 2021

@majloo oki ďakujem za info, ja som sa skôr bála či som pri vypisovaní neurobila niekde chybu, tak potom asi len čakať.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majloo
16. mar 2021

Ahoj, už ti vyplatili ocr? Mne stále nie, tak som im dnes písala, uvidime...