Ako to funguje s hygienou?

27saba12
18. sep 2024

Dobrý večer
Potrebujem radu. Dnes NAJHORŠI DEŇ V MOJOM ŽIVOTE !!!!! Navštivila som známych ktorí sú zo socialne slabsej rodiny a byvaju na ubytovni v dedine blizko Trnavy. Otvorila som bránu, a zhrozila som sa. Všade bordel, vnútri izby kde pán majiteľ berie 300€ za izbičku 4 krat 3 metre cca steny ošupane plesnivé skrine plesen smrad špina ploštice. Tam su ubytovany ludia. Pan majitel ktory sa hrabe v kontajneroch a vsetok bordel vlači na pozemok ubytovne…..hned som nasla znamym nove ubytovanie ale nedá mi aby ludia žili v hentakom prostredi len tak a platili za bordel spinu smrad plesen ploštice ! Preto sa obraciam aj sem ako to funguje s hygienov co treba spravit mate niekto taketo skusenosti ? + prikladam foto ! GRC
NA MOJOM PROFILE NAJDETE AJ FOTKY 🤮

rozculena
18. sep 2024

a prečo sa tam tí ľudia vôbec ubytovali,snáď to videli nie?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1ryba
19. sep 2024

A tí tvoji známi, ich tam niekto donútil bývať? Ich tam majiteľ zamkol a bral od nich nájomné? Hádam sú svojprávni.

1ryba
19. sep 2024

Keď niekomu vyhovuje bývať v smrade, špine, bordeli a s plosticami, tiež si asi zrovna na hygienu nepotrpí. Tí tvoji známi asi budú z hygienicky rovnakého cesta ako aj ten majiteľ.

nika23t
19. sep 2024

@27saba12 najhorší deň v Tvojom živote? Uff. Snad to tak aj ostane a nič horšie nezazijes. A myslím to úprimne.

nat_alia
19. sep 2024

@27saba12 dráma

dididudu
20. sep 2024

Ja nikde fotky nevidím

dominikamacakova
20. sep 2024

Keď bude niekto prenajímať chliev a nájde sa človek ktorý tam bude bývať tak čo s tým chceš robiť? A inak, v Anglicku existuje taký pobyt pre "manažérov". Týždeň žijú v chlieve, v blate a správajú sa ako prasce. Žerú z válova, váľajú sa v hovnách. Ževraj pobyt kde si vyčistíš hlavu od stresu 😂