Ahojte baby ,
Zajtra ma čaká kyretaž kvôli MA v 8 tt . Ja som s tým v pohode po psychickej stránke , ak by som plakala každý deň a trápila sa ničila by som samu seba a svoje zdravia tak tiež . Viem že nie každá z vás to zvládala ako ja . Len by som chcela vedieť ako to bolo u vás s pohlavným stykom a krvácaním a ako ste sa cítili . Za odpovede vám vopred ďakujem
@baby_28 ja som bola tiez tak ako ty..spinila som asi 3dni,asi na 13den po kyrete sme mali pohlavy styk s ochranou(mala som normalne na 12ty den aj ovulu a nechapala som to ale vraj sa to stava)…no a potom po 3ms sme sa zacali snazit,teda uz na 2cyklus ale az po ovule..no a na 3ti cyklus to hned aj vyso za co som velmi vdacna…jedine co bolo take,ze som fakt spinila len malo a prve 2ms boli strasne silne
otehotnela som mesiac po MA, mam zdrave dieta, budes urcite v poriadku
@baby_28 ja som zutekala z kyretaze, lebo lekar v UK mi povedal, ze je to zbytocnost lebo organizmus sa aj tak sam vycisti a mal pravdu!
@majkabambulik no nie vždy to tak funguje pri 3 potrate som to ridkla aj ja a nakoniec som aj tak musela ísť na kyret a ešte som dostala zápal maternice a celé sa mi to natiahlo na 3 mesiace
Otehotnela som hneď po prvej ms. Na kontrole povedala dr, že všetko je v poriadku, môžme sa hneď začať snažiť, aj to vyšlo na prvý šup. Tehotenstvo bolo bez problémov a mám zdravé dieťa
@baby_28 Ja som to prežívala strašne zle. Stále som rozmýšľala, čo som urobila zle a prečo sa to stalo práve mne. Prerevala som vtedy celé dni. Chlap vtedy plakal so mnou, ale bol mi obrovskou oporou ❤️❤️ No a na druhý mesiac som otehotnela, ani neviem ako. A teraz máme krásne dievčatko.
@matullienka je mi to luto-prezila si riadne utrpenie a kopec bolesti, no ja som dostala myslim ze antibiotika a dalsie lieky
@majkabambulik áno ono je to ťažké vždy
@baby_28 My sme nevydržali celé ,,šestonedelie", ale keďže som nešpinila a nemala žiadne bolesti po kyretáži, tak po pár týždňoch sme išli na to. Samozrejme veľmi opatrne. 😄 Cítila som sa fajn, bez problémov. Ale keby som sa necítila komfortne, tak by som počkala..
Kyretáž mi robili na dvakrát, pretože prvýkrát ma nevyčistili úplne a niečo tam ostalo, ale po druhom zákroku fajn. Dala som sa rýchlo dokopy. Hneď na ďalší mesiac prišla menzes presne v termíne akokeby som tehotná ani nebola. Pravidelne som pila čaj z Alchemilky.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@baby_28 po každom kyrete bolo ich 5 som mala normálne 6 nedelie a špinenie trvalo cca 2-3 týždne. Pohlavný styk sme mali vždy až po skončení špinenia ale tehotenstvo sa odporúča nie skôr ako o 3-6 mesiacov