Samovoľný potrat

kmiriam
3. máj 2017

Ahojte, dnes som potratila .. nemala som žiadne príznaky teda okrem bolesti v podbrušku, ale žiadne krvácanie ani špinenie .. zajtra idem k svojmu lekárovi .. kedže som čítala aj iné príspevky väčšina aspoň špinila, ale zo mňa ide len niečo biele ťahavé .. myslíte že sa čistím? som veľmi nervózna z toho

moni244
3. máj 2017

Ked nekrvacas, nemas bolesti, ako mozes vediet, ze si potratila?

ikonica
3. máj 2017

a ako vies ze slo o potrat, ked si ani nekrvacala ani nic z teba neslo? prepac ze sa pytam... ja som tiez prisla o babo ale malo to iny priebeh...

kmiriam
autor
3. máj 2017

lebo keď som bola na wc cítila som ako niečo zo mňa vypadlo

moni244
3. máj 2017

@kmiriam tak zbehni na pohotovost, mozno o potrat neslo, v ktorom by si mala byt tyzdni?

gabriela93
3. máj 2017

@kmiriam nerozumiem,ako si zistila,ze si potratila???Ktory tyzden tehotenstva si?

ikonica
3. máj 2017

@kmiriam hmmm to mohol but aj nejaky vacsi kusok hlienu alebo nieco podobne.. v akom tyzdni by si mala byt? mala si tehu potvrdene lekarom?

ikonica
3. máj 2017

asi sa len niekto dobre bavi... ked kliknem na jej nick vyhodi mi toto Používateľka kmiriam už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

moni244
3. máj 2017

@ikonica pozrela som si jej temy, jasny troll. Vrati sa s inym nickom

gabriela93
3. máj 2017

@moni244
@ikonica
Na toto mam take nervy baby,chces niekomu poradit,pomoct a nakoniec zistis,ze si deti robia srandu...

ikonica
3. máj 2017

hej.. a este na takuto temu... keby to naozaj zazil/a, nerobil/a by si z toho prcu... niektori ludia su nevystati... nikomu nic zle neprajem, a dufam,ze za tieto srandicky nepride niekedy v buducnosti na nich trest... vtedy si mozno spomenie, ako si na koniku z ludi srandu robil/a...

36evina36
3. máj 2017

@gabriela93 a vôbec to není vtipné toto ani normalna žena nenapíše , robiť si srandu z takýchto veci je úbohé

ebi88
3. máj 2017

No toto moze len "tak z pasie" napisat len narusena osoba. Sak pockaj ked sa dostanes vazne do problemov v zivote... ako ti bude do srandy zrazu..

janinah
3. máj 2017

biele ťahavé ide vtedy,ak potratíš mimozemšťana,takže tak....

glorikarebeka
3. máj 2017

@kmiriam to co ti vypadlo bol tvoj mozog a dufam,ze si nezabudla splachnut

dominika6
4. máj 2017

biele ťahavé?
vieeeem to bola pásomnica...
to si si mala odložiť do 7dcl pohára a zavariť ,na pamiatku,že ked budeš nabudúce sexovať,tak nemáš prehltnúť kondom...

tyaja5
4. máj 2017

toto je vec, ktoru akoze fakt nepochopim.ako si niekto moze robit srandu z takychto veci? je mi z toho akoze maximalne zle.potrat a podobne problemy su veci, o ktorych sa vobec nezartuje 😠

gretka85
4. máj 2017

inak sa tomu povie aj ludovo odumretie plodu ja som normalne priberala boleli ma prsniky bývalo mi zle a nespinila som a ked som mala ist po tehotensku knizku si tak mi doktor povedal ze nepocuje srdiečko a pravdepodobne ze je mrtve a poslal ma este do nemocnice kde sa to potvrdilo a nemala som ziadne ani spinenie ani krvacanie ved mi ho museli v nemocnici vyvolat

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre