Ahojte, dnes som potratila .. nemala som žiadne príznaky teda okrem bolesti v podbrušku, ale žiadne krvácanie ani špinenie .. zajtra idem k svojmu lekárovi .. kedže som čítala aj iné príspevky väčšina aspoň špinila, ale zo mňa ide len niečo biele ťahavé .. myslíte že sa čistím? som veľmi nervózna z toho
a ako vies ze slo o potrat, ked si ani nekrvacala ani nic z teba neslo? prepac ze sa pytam... ja som tiez prisla o babo ale malo to iny priebeh...
lebo keď som bola na wc cítila som ako niečo zo mňa vypadlo
@kmiriam nerozumiem,ako si zistila,ze si potratila???Ktory tyzden tehotenstva si?
asi sa len niekto dobre bavi... ked kliknem na jej nick vyhodi mi toto Používateľka kmiriam už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
hej.. a este na takuto temu... keby to naozaj zazil/a, nerobil/a by si z toho prcu... niektori ludia su nevystati... nikomu nic zle neprajem, a dufam,ze za tieto srandicky nepride niekedy v buducnosti na nich trest... vtedy si mozno spomenie, ako si na koniku z ludi srandu robil/a...
@gabriela93 a vôbec to není vtipné toto ani normalna žena nenapíše , robiť si srandu z takýchto veci je úbohé
No toto moze len "tak z pasie" napisat len narusena osoba. Sak pockaj ked sa dostanes vazne do problemov v zivote... ako ti bude do srandy zrazu..
biele ťahavé ide vtedy,ak potratíš mimozemšťana,takže tak....
@kmiriam to co ti vypadlo bol tvoj mozog a dufam,ze si nezabudla splachnut
biele ťahavé?
vieeeem to bola pásomnica...
to si si mala odložiť do 7dcl pohára a zavariť ,na pamiatku,že ked budeš nabudúce sexovať,tak nemáš prehltnúť kondom...
toto je vec, ktoru akoze fakt nepochopim.ako si niekto moze robit srandu z takychto veci? je mi z toho akoze maximalne zle.potrat a podobne problemy su veci, o ktorych sa vobec nezartuje 😠
inak sa tomu povie aj ludovo odumretie plodu ja som normalne priberala boleli ma prsniky bývalo mi zle a nespinila som a ked som mala ist po tehotensku knizku si tak mi doktor povedal ze nepocuje srdiečko a pravdepodobne ze je mrtve a poslal ma este do nemocnice kde sa to potvrdilo a nemala som ziadne ani spinenie ani krvacanie ved mi ho museli v nemocnici vyvolat
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked nekrvacas, nemas bolesti, ako mozes vediet, ze si potratila?