Akože kvôli čomu potrat?
To prejde, nevoľnosť nie je dôvod na potrat
Vydržať tie 3tt… akonáhle prehupneš do 2. 3mestra už to bude lepšie 🙂 síce patrím medzi tie šťasteny, ktoré takéto nezažili 🙏🏻 ale oplatí sa vydržať… druhé tehu už nemusíš mať, ale raz to snáď vydrzíš 😉 skús cukríky, lizatka na nevoľnosť, čaje.. určite baby vedia poradiť
Žena úprimne budem zla daj si facku a chod sa do kúta hanbiť 😭🙈
Ved si daj predpísať lieky na nevoľnosť, xonvea sa to vola. Veľmi pomohla
Keby robili potraty kvôli nevolnostiam,pol ľudstva by tu nebolo. To,že nechceš si mala
mať v hlave pred zákrokom. Ty proste už nechceš a najvhodnejšia výhovorka ti aktuálne prídu nevoľnosti
A tebe čo šibe a načo si sa stala na umelé oplodnenie,keď si nechcela decko,zbytočne minas čas doktorov ,ktorí sa mohli venovať iným ľuďom.Teda ja nie som proti potratom ,ale toto je vrchol ,oberať iných ľudí o ich čas a potom sa na to vysrať,však choď na gyndu povedz ,že chceš potrat a jee
Chod ku psychologovi. Naozaj ti pomoze.
Jasné ,že oberas o čas, je jedno, kto to zaplatil,museli sa ti venovať
Dôvod treba vždy a ten dôvod aj vyšetria aj prešetria takže tak ľahko sa k potratu nedostaneš a dodám ze ani zadarmo to nie je
Si 🐮 prepáč ako nemám slov a dúfam ze tvoj manžel ťa tiež nechá
@stellarstar v tomto prípade si urazila aj 🐮
Prosím ta, vzchop sa, ženská. Ved budeš maminka, zije v tebe malý cloviecik. Asi je to pre teba teraz veľký sok, že to konečne vyšlo po toľkých rokoch. Ale to prejde. Navštív psychológa, povedz mu o svojich pocitoch, verím, že ti to pomôže. Co na to hovorí manžel, určite sa veľmi teší na bábätko.
Pane Ježišu, fakt sa rutime do záhuby...najprv silou mocou dieťa chcem, tak proti prírode ho proste mám a basta...a potom prídu ťažkosti, tak ho zrazu nechcem a ho zabijem! Si ma normálne rozplakala! Dieťa nie je žiadna vec, ktorú môžem vrátiť, keď mi to prestane vyhovovať!!!!
Moralka ti nič nehovorí....
@domka222 nevadí 🤣🤣 za to krava je múdrejšia 🤣🤣 a krava mi odpustí 😇🤣
Však dobre spravil
Jasne teraz zrazu ťa aj priateľ opustil po 9 r ne? Začínam si myslieť ze si troll
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.