Ahojte baby, chodíte niektorá na sono do ZA nemocnice ? Býva tam veľa žien ? Ako to tam funguje ? 🙂
monkap ja som sa objednala u doktora Babjaka na 12:00 ale kamarátka hovorila že sa neobjednáva , tak ako to je ? Dlho to tam trvá ?
ja som sa tiez neobjednavala ... mne povedal moj gynekolog, ze hoc-ktory den od 11,30 mam prist .. tak som tam o pol prisla a zaradila sa ... obcas sestricka vybehne, pozbiera tehu knizky a potom vola dnu ....
ale ked si sa objednala tak sa da asi aj objednat ... a dr. Babjak je uzasny ... som bola unho par-krat na sono v prvom tehu... velmi mily
vcera sme to vybavili velmi rychlo ... 11,25 sme vystupovali z auta na parkovisku a 11,50 sme uz zase boli v aute a frcali domov 😉 zalezi, kolko je pred tebou zien ... robia tam sono aj hospitalizovanym a tych nikdy nevies kolko tam bude ...
lenže ja ešte určite neviem či som tehotná, to znamená že nemám ani tehotenskú knižku, mna tam doktorka poslala práve kôli tomu - na potvrdenie tehotenstva , lebo u seba sono nemá ... dala mi na dr. Babjaka číslo že si mám zavolať a on povedal že mám prísť o 12:00 tak teraz neviem .
severka ja som tam bola raz na sone a tiez som bola velmi rychlo vybavena, a ja som mala knizku ale ked si objednana tak to povec sestricke a ona ta zavola alebo dr nech ti na sprievodny list mne ho dala
severka, k doktorovi Babjakovi sa pokial viem objdenava, ale nie do nemocnice, ale na zeleznicnu polikliniku - pri Stefanikovom namesti... ja som tam tiez bola, ked som bola tehu s 1. synom na sone v 13tt....
severka, ked ti povedal, ze mas prist o 12,00 tak tam na ten cas urcite prid ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj,
ja som tam bola toto tehu 2-krat - v 20tt a v 30tt (vcera) ... ostatne sono mi robi moj gynekolog v poradni ... vcera som sla dnu druha a v 20tt bolo predo mnou asi tak 7 zien ... sono robia dr. z porodnice ...