Ahojte. Neviem ci tu uz podobna tema bola, ale nenasla som ju. Rada by som sa opytala na nazor, skusenosti, ci konkretne vedomosti ohladom vyuzivania vibracneho masazneho pristroja v tehotenstve. Som vo 4tom mesiace tt a bolievaju ma casto krize. Citala som, ze tento pristroj sa nema pouzivat na masaz bruska- co mi je jasne. Len neviem, aky ucinok maju tieto vibracie, ak sa masiruje chrbat, konkretne krize pri chrbtice. Vibracie nie su nejake silne, take klasicke. Poprosim vsetky maminky, cakatelky o vyjadrenie ci tento pristroj pouzivali, ci nevznikli nejake problemy. Dakujem velmi pekne.
amika, neviem poradit, ale tie krize sa mi moc nezdaju, lebo viem, ze v tehu aj pri absolvovani odbor. masaze je treba sa vyhybat krizovej oblasti... takze by som sa asi spytala priamo svojho lekara a neriskovala by som
Ahoj amika.myslim si ze to nieje dobre pouzivat v tehu.t
Ja ked som bola tehu,tiez ma bolelo v krizoch,mamina ma taky masazny pristroj,vravela mi ze radcej by som to nemala pouzivat,to su vibracie predsa.Ale skus sa opitat lekara,ten vie predsa lepsie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
baby to nikto nechce poradit? mozno je to blbost pytat sa, ale stota je istota. dakujem