Na sone nie je vidieť bábätko

nikuska6478
20. okt 2016

To uz nieje mozne. Vcera som bola na amniocenteze na kramaroch a mi gynekolog nevedel najst babo . Uz som bola na antolskej 2 krat na ultrazvuku a mi vzdy gynekolog napisal zhorsene sono. Viem ze mam taku postavu ze skoro vsetok tuk mi ide do brucha. No poznam vela bab ktore su tucnejsie ako ja a porodili . No neviem ci im to gynekolog povedal. Neviem co si mam mysliet . No hlavne sa bojim ze maleho zle skontroluju a nieco zanedbaju. Vsade su taketo ultrazvuky?

willino1
20. okt 2016

nooo ja som guľa guľatá 🙂 a aj som bola pred tehotenstvom (158 cm 88 kg pred tehotenstvom a keď som rodila mala som 100 kg aj keď to som už bola aj naliata vodou tak, že som členky mala ako kolena a neobula som ani croksy 🙂 )... čakala som dvojčatá... bola som aj na amniocentéze a ešte som aj obe placenty mala vpredu.... nikdy so sonom nebol problém, že by mi deti nevideli... alebo nemohli pomerať... možno niekoho s lepším sonom...

nikuska6478
autor
20. okt 2016

Ja m 165 cm a 73 kilo pred porodom a teraz 80 kil. Som v 21 tyzdni. Napisali ze zhorsene sono no zmerali ajtak vsetko no ajtak sa bojim

ludkaj100
20. okt 2016

@nikuska6478 no ja mam podobnu postavu, lebo som nizsia a menej kil som mala v tomto tyzdni ale uz od nejakeho 13 tt nebol nikdy problem s vonkajsim ultrazvukom.. Takze nerozumiem ako nemozu najst babo.. Nepytala si sa na to lekara preco ho nemozu najst?

nikuska6478
autor
20. okt 2016

Pytala no nedal mi odpoved. Napisal mi na morfologickom ze vsetko v poriadku len je zhorsene sono

nivea777
20. okt 2016

@nikuska6478 znameho zena mala zhrubnutu brusnu stenu a preto jej nevedeli dobre spravit sono..ale je pravda,ze bola aj dost pri sebe.. okolo 80-90 kg

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre