To uz nieje mozne. Vcera som bola na amniocenteze na kramaroch a mi gynekolog nevedel najst babo . Uz som bola na antolskej 2 krat na ultrazvuku a mi vzdy gynekolog napisal zhorsene sono. Viem ze mam taku postavu ze skoro vsetok tuk mi ide do brucha. No poznam vela bab ktore su tucnejsie ako ja a porodili . No neviem ci im to gynekolog povedal. Neviem co si mam mysliet . No hlavne sa bojim ze maleho zle skontroluju a nieco zanedbaju. Vsade su taketo ultrazvuky?
Ja m 165 cm a 73 kilo pred porodom a teraz 80 kil. Som v 21 tyzdni. Napisali ze zhorsene sono no zmerali ajtak vsetko no ajtak sa bojim
@nikuska6478 no ja mam podobnu postavu, lebo som nizsia a menej kil som mala v tomto tyzdni ale uz od nejakeho 13 tt nebol nikdy problem s vonkajsim ultrazvukom.. Takze nerozumiem ako nemozu najst babo.. Nepytala si sa na to lekara preco ho nemozu najst?
Pytala no nedal mi odpoved. Napisal mi na morfologickom ze vsetko v poriadku len je zhorsene sono
@nikuska6478 znameho zena mala zhrubnutu brusnu stenu a preto jej nevedeli dobre spravit sono..ale je pravda,ze bola aj dost pri sebe.. okolo 80-90 kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nooo ja som guľa guľatá 🙂 a aj som bola pred tehotenstvom (158 cm 88 kg pred tehotenstvom a keď som rodila mala som 100 kg aj keď to som už bola aj naliata vodou tak, že som členky mala ako kolena a neobula som ani croksy 🙂 )... čakala som dvojčatá... bola som aj na amniocentéze a ešte som aj obe placenty mala vpredu.... nikdy so sonom nebol problém, že by mi deti nevideli... alebo nemohli pomerať... možno niekoho s lepším sonom...