Moze sa jest svieckova v tehotenstve? A kesu orechy sa mozu?
@lennyska55 Nie! Ani sa toho nedotkni!
@lennyska55 kľudne si daj, jedz to načo máš chuť, ale s mierou 🙂
@lennyska55 vsetko sa moze jest okrem tepelne neupraveneho masa- steaky a pod, a plesnivych syrov (ale ja som jedla a sme tu 😉 )
@lennyska55 a preco by sa akoze nemohla svieckova ??? si robis srandu.. vsak ?
@lennyska55 ano ale nie spolu lebo sa z toho pos,,, 😀
to sa pytas vazne? 😀 😀 😀
Joj dala by som si aj ja 🙂 Keby niekto za mna uvaril. Ale dobry napad, asi spravim na nedelu, ked zajtra zizeniem dobru havydzinu. Ked nie, zas kurca.
Inac nechapem. Kazdu chvilu sa na MK niekto pyta, ci sa moze jest toto v tehotenstve, ci sa moze jest hento pri kojeni...Okrem alkoholu sa moze vsetko. Uz aj na kavu vedecka komunita zmenla nazor. Vsetko s mierou. Hlavna vec, ze je to pesttra a vyvazena stvava.
@lennyska55 podla mna sa moze vsetko ale s mierou, jeminenky to fakt tehu zeny maju zit len na suchom vzduchu 15krat prefiltrovanom alebo co? 😝
mam pocit ze spejeme do doby kedy tehotne zeny nebudu moct vodu z vodovodu lebo je upravovana nie prirodna 😝
to je co za otazka???
urcite nie 😔 iba vzduch a vodu ☹
@lennyska55 Si robíš srandu? 🙂
ak nie surovu, tak ano , aj tie oriesky mozes
Jasne , ze nic nemozes... Len chlieb a sol a vodu... A tou solou si nie som ista.... 😅
a preco by sa akoze nemohla?
??????
Baby=buduce mamicky (cest vynimkam) vam uz nacisto sibka? Mozem med, mozem rybu, kavu, svieckovu? To dnes uz vsetkym uplne hrabe? Pokial nepijete a nefajcite, jedzte co chcete, vsetko s mierou, aj mastne sem-tam, aj sladke, al alergeny, s mierou vsetko.. 🙂
Doslo mi az teraz.. 😒
Myslis tu svieckovu, ze dusene hoavadieie na zelenine, z ktorej as potom urobi smotanova omacka a je sa s knedlou? Alebo ten kus hriesne draheho masa z kravy co sa z neho robia bifteky?
To prve v pohode. To druhe keby bolo dokonale prepecene (a to by bolo skoda, trapit take maso na podosvu). A v ziadnom pripade tatarsky biftek. Nech ba bol z hocicoho!!!
A orechy pokial na nich nemas alergiu mozes vsetky. Dokonca by si mala par schrumat denne. Su zdrave.
akoze vy tabulkove mamicky sa trosku preberte 😀 to tu uz bludy pisete vsak babatko nech si zvyka na vsetko aby si vybudovalo uz protilatky ked je v brusku
preco by si nemohla svieckovu???ako ja som tiez tehu...samozrejme nikto nespadol z neba mudry..ale ved na svieckovej nic nieje take co by mohlo vadit..teda pokial tam neplanujes zamiesto zeleniny struhat sviecky ha ha ha alee nieee...🙂 vsetko mozes papat...nemali by sa plesnive syry a taake veci.....
všetko sa môže 🙂 Tehotenstvo nie je choroba 😉
Mne teraz svieckova v tehu obzvlast chuti 🙂 jedla by som ju aj kazdy den 🙂
ja by som asi vynechala pikantne jedla ...tie mozu vyvolat kontrakcie...
Ja som v tehotenstve dostala staaaasnu chut na spenat. Bolo to v 1977 a vtedy fur nieco nebolo. Vteda akurat spenat. Bolo to akurat vteda, ked som lezala v nemocnici a moja mama sa pokusal tyzden zohnat stupidny mrazeny spenat, ze mi urobi. Nebol. Ona robila v tej istej nemocnici co som lezala, tak hodila rec s dietnou sestrou, ze ako sa k spenatu nevie dostat ci v kuchini nemaju. Mali. 2O kilove baliky. Ale dietna sestra, ze ziadny problem a za dva dni jedol cely spital spenat. Mne este z kuchyne poslali specialnu davku po mame. Zozrala som ho zo pat tanierov az mi zle bolo 😀 😀
Este raz sa touto cestou ospravedlnujem vsekym pacientom kosickej Fakultnej nemocnice, ze v auguste 1977 mali spenat 2 krat v tyzdni. Kvoli mne 😀
Dovtedy som spenat do huby nepolozila a odvtedy ho jem pomerne casto a chuti aj mojmu synovi. Zeby si on pytal?
@06katka ale to je asi tiež že niekto povedal...ja som celé tehu jedla pikantné až také čo môj muž nezvládol...a žiadne kontrakcie som nemala dokonca som prenášala 🙂
tiez som sa chcela spytat ci si tu robis zarty alebo to myslis vazne? nechapem preco by sa nemohla??????????
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lennyska55 Preco nie? Obe su ziadane, chutne a prospesne. A dala by som si aj ja. 🙂