Ako ste sa prinútili jesť v tehotenstve?

25. aug 2021

Ahojte. Prosím vas co ste jedli ked vám v tehotenstve nic nechutilo a veľa veci ste vyvracali alebo vas strašne napinalo zo všetkého. Ja som uz zufala..

mint_blossom
25. aug 2021

Vacsinou to po 12t prejde…ja som prve tri mesiace prezila na gumenych cukrikoch, mrazenej pizzi a hambacoch 😂

1medvedik1
25. aug 2021

Jedla iba malinke množstvá nejakej klasiky. Ja neviem, čistý rožok plátok šunky, vývar, uvarené zemiaky.. Tiež som nemala na nič chuť a nič mi nechutilo. Proste musíš si nájsť niečo čo ti bude najmenej vadiť. A hlavne piť tekutiny!!! Tie som si tiež dllllho hľadala. Celé tehotenstvo môžem len minerálku so sirupom, aj to iba bazovým a malinovým nič iné 🤷🏻‍♀️

kkovacovak
25. aug 2021

Žiadno som sa neprinútila. Keď to nešlo tak to nešlo a jedla som až keď mi bolo o niečo menej zle. Suchú ryžu, zemiaky alebo suchý rožok. To bola asi mesiac moja strava. Nenúť sa do toho ak ti to nie je príjemné

autor
25. aug 2021

Ďakujem dievčatá... Je to tazke absolútne nemam chut jest, tak sa snazim aspon viac vypit ale prave som skusila zjest výživu, snad ju v sebe zdržím... Budem teda skúšať po maličky aspoň... Vcera som tiež mala len vyvar ale všetko šlo von

lenqua_12325
25. aug 2021

Ja som druhé teh. jedla len jahodové kompóty, ale také drahšie, lebo neboli presladené. Iné sa nedalo...Prvé tehotenstvo len Coca Cola a cestovina suchá. Bez chuti a zápachu🤦‍♀️ iné som nedokázala.

mariah0307
25. aug 2021

Malinké množstvo, obed na etapy, jedlo z donášky a bagety z omv :D

marpel
25. aug 2021

Mna zachránil čerstvý suchý rožok a Coca-Cola… prvé mesiace som žila len na tom. Časom sa to zlepšilo. 🙂

surama
25. aug 2021

Nechavala som to prirodzene plynut. Chcelo sa mi jest, jedla som, nechcelo, nejedla som. Zo zaciatku mi dost pomahali zeleninove polievky 🙂 Bolo to take prijemne na zaludok 🙂 A vela vody som pila...chodila som vela cikat, ale tak nejak dobre som sa citila, lahko 😃

autor
25. aug 2021

A neuškodilo to vam ani dieťatku ze prijímate toľko malo stravy do seba? Jest nemusím tolko kedze mi nechuti len to aby to nebolo nebezpeče pre dieta...

surama
25. aug 2021

Som v 38.tt a maly uz ma odhadom 4200g. Ja som pribrala cca 6,5 kg doteraz. Lekar povedal, ze ja nemusim priberat, hlavne, ze maly rastie 🙈😃

marpel
25. aug 2021

Neuškodilo. Som 30tt, maly rastie ukážkovo. Neviem, v ktorom si tt ale ja som do 13teho iba chudla a ani to nevadí, pokial babo rastie. Ono si vezme všetky potrebné živiny z teba. 🙂

marpel
25. aug 2021

Určite sa ale zameraj na to, aby si brala kyselinu listovú. Ak máš pocit, že zo stravy prijímas malo vitamínov, tak by som brala aj vitamíny. Buď nejaké pre tehotné, alebo aspoň B a D.

deti95060810
25. aug 2021

hlavne pitný réžim... v prvých týždňoch stehu chudne veľa žien...potom v ďalších týždňoch sa to všetko dobehne...

titla
25. aug 2021

3 zemiaky varene v supke som na veceru jedla 2 hodiny... a podobne.

brita7777
25. aug 2021

Nasilu 🙂 prve tyzdne.

andrejka1974
25. aug 2021

Je to tazke ja som pri dcere dokazala v tele prve 4 mesiace udrzat len chlieb so salamou nic viacej po 4 mesiacoch to preslo a uz som sa najedla normalne

kkovacovak
25. aug 2021

Ak bábätko rastie tak je všetko ok a vôbec nemusíš priberať. Ja som začala až v 25tt. Ale keďže som zle jedla tak som bývala veľmi malatna a točila sa mi hlava. Mala som málo železa tak som sa musela dopovať. Takže to určite odporúčam doplniť okrem iného. Ale pozor aký kúpiš lebo z niektorých zapeká.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre