5 dní po sexe pozitívny test

jamimka
13. júl 2019

Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

jamimka
autor
13. júl 2019

Do menzesu ešte 8 dní

uhnakova
13. júl 2019

Tak s najvacsou pravdepodobnostou sa vam zadarilo o dost skor nez pred piatimi dnami. Preto ten pozitivny 25kovy test.

ildiko36
13. júl 2019

@jamimka kup si digitalny test tehotenstva..ukaze ti v ktorom tyzdni si

mariska1989
13. júl 2019

Však cca na 5 deň je len uhniezdovanie.. určite bola u teba ovú skôr kľudne sa mohlo stať že aj po MS

koniarova
13. júl 2019

Hádam neveríš, že po 5 dňoch by si mala takýto test.

nika3136
13. júl 2019

Nechcem ťa sklamať, nečakáš superdieťa a ani nie si veštica.
Otehotnela si skôr. Gratulujem.

bobricek1979
13. júl 2019

@jamimka určite sa zadarilo skôr

jamimka
autor
14. júl 2019

Dievčatá, skôr nie, minuly mesiac som mala menzes a hoci sme sa pokúšali, robila som si test, bol negatívny... priateľ prišiel domov 6teho večer, 7.7 sme mali prvý sex po 2 mesiacoch, chodí na turnusy robiť. Takže preto mi to nejde do hlavy. Skúsim spraviť ešte zajtra digitálny. Len neviem ho nikde zohnať.

jamimka
autor
14. júl 2019

A ešte jedna vec, 11.7 som si robila pepino test a tam skoro žiadna čiarka.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarissa25
14. júl 2019

Určite ti neukáže test dve čiarky po piatich dňoch...

a1d4k3a
14. júl 2019

Musela si byť tehotná už pred vaším posledným sexom.

sapetka
14. júl 2019

@zahrajzlato no ved , musi najprv zistit s kym a kedy spala😁

tunzal
14. júl 2019

Tak zrejme bol doma sused alebo poštár 🤣😁 alebo.... vymýšľaš....

jamimka
autor
14. júl 2019

@sapetka
@zahrajzlato nechajte si blbé komentáre. Nie sme manzelmi. Ale to nie je dôležité. Pýtala som sa na test, asi viem kedy som spala a verte že aj viem s kým 😉

jamimka
autor
14. júl 2019

@tunzal hej, bocian mi prinesie dieťa... Ešte si mam vybrať, či v modrej alebo ružovej satke 😁 nevymyslam si.

klarissa25
14. júl 2019

@jamimka no ale asi nevieš ze je nerealne aby ti test ukázal dve čiarky 5 dní po sexe....

evittam
14. júl 2019

@jamimka Ako už bolo napisane. Tehotna musis byt dlhsie. Test ti NEUKAZE tehotenstvo po 5dnoch. Skus to konecne pochopiť. A MS mozes mat aj ako tehotna.

jamimka
autor
14. júl 2019

@a1d4k3a a nebol by ten test silnejší, keby ze som tehotná už dlhšie? 😑

jamimka
autor
14. júl 2019

@klarissa25 ani keď sme sa trafili do ovulácie? Ja už som z toho debil. Tak tehotná som, podľa testu, ale keby ze to bolo ešte pred tými dvoma mesiacmi, tak by bol test silnejší, nie? A ked az teraz, tak nejak skoro mi ukázal test. 😰 Kúpim digitálny, len u nás vypredané

klarissa25
14. júl 2019

@jamimka tak najistejsie je objednať sa k Dr... Nie ved len uhniezdovanie trvá niekoľko dní....

candii
14. júl 2019

Menzes môžeš mať a môžeš byť tehotná, ja som takto mala ešte jeden menzes a tehotná som už bola.
Nie je možné aby ti test po 5 dňoch ukázal druhu čiarku. Len uhniezdovanie trvá 7-10 dní, a až potom sa začne produkovať hormón HCG, ktorý zachytáva tehotenský test.

simculllka
14. júl 2019

To je hlupost,ze musela otehotniet skor. Ja viem presne,kedy sme splodili druhu dceru,vtedy to bolo vo stvrtok a nasledujuci utorok mi uz test ukazoval slabucku druhu ciarku..aj pri synovi mi test ukazal asi po siestich dnoch od pocatia dve ciarky,pretoze sme presne vedeli,kedy sme ho pocali.

jamimka
autor
14. júl 2019

@simculllka konečne niekto so skúsenosťou. Sak nie som blbá, ze neviem kedy som mala sex. A jeden mi neukázal čiarku, vlastne, len jasom na teste videla slabucku a deň na to som omylom kupila 25kovy a tam také čiarky. Tak ma to zmiatlo.

zuzanockamt
14. júl 2019

25-kový ti takúto druhú čiarku po 5 dňoch neukáže...možno 10-kový,ale aj to pochybujem

miky25117
14. júl 2019

Tiež som mala teraz na 5DPO ciarky ale po dvoch dňoch zmizli tak neviem čím to je

simculllka
14. júl 2019

@jamimka ja tiez viem na sto percent,kedy sme tieto dve deturence pocali a fakt mi ten test ukazal hned takto skoro dve ciarky.

jamimka
autor
14. júl 2019

@simculllka ja sa teraz len čudujem... Lebo ak je na100% pravda, čo tvrdia ženy vyššie, ze test neukáže tak skoro... Tak moja otázka znie - ak som tehotná viac ako 2 mesiace, neukázal by mi 10tkovy test už sytu čiarku a tak isto aj ten 25kovy test už jasnú? Lebo 10tkovy test bol skoro biely a ten takto po dvoch mesiacoch podľa mňa slabý.

alilka
14. júl 2019

@jamimka no tak buď si tehotná ešte z predchádzajúcehp sexu pred tými 2 mesiacmi a test ti v takom týždni už ukáže slabo lebo hcg je tak vysoké že ho nezachyti..to bývajú musela moc zriedit s vodou a by vyšli koľaje ,alebo mozes mať aj cystu a tá falošné ukáže pozitivny test..5dni po ovu pochybujem žeby ti test ukázal..predsa sú tam nejaké "postupy" ako to celé funguje..5 dní po vklade embryjka pri umelom oplodnení neraz neukáže a nieto ešte pri prirodzenom počatí..😉

jamimka
autor
14. júl 2019

@miky25117 na tom teste po dvoch dňoch zmizli, ci si testovala po dvoch dňoch zase? Skus ešte jeden test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre