Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️
Tak s najvacsou pravdepodobnostou sa vam zadarilo o dost skor nez pred piatimi dnami. Preto ten pozitivny 25kovy test.
Však cca na 5 deň je len uhniezdovanie.. určite bola u teba ovú skôr kľudne sa mohlo stať že aj po MS
Hádam neveríš, že po 5 dňoch by si mala takýto test.
Nechcem ťa sklamať, nečakáš superdieťa a ani nie si veštica.
Otehotnela si skôr. Gratulujem.
@jamimka určite sa zadarilo skôr
Dievčatá, skôr nie, minuly mesiac som mala menzes a hoci sme sa pokúšali, robila som si test, bol negatívny... priateľ prišiel domov 6teho večer, 7.7 sme mali prvý sex po 2 mesiacoch, chodí na turnusy robiť. Takže preto mi to nejde do hlavy. Skúsim spraviť ešte zajtra digitálny. Len neviem ho nikde zohnať.
A ešte jedna vec, 11.7 som si robila pepino test a tam skoro žiadna čiarka.
Určite ti neukáže test dve čiarky po piatich dňoch...
Musela si byť tehotná už pred vaším posledným sexom.
@zahrajzlato no ved , musi najprv zistit s kym a kedy spala😁
Tak zrejme bol doma sused alebo poštár 🤣😁 alebo.... vymýšľaš....
@sapetka
@zahrajzlato nechajte si blbé komentáre. Nie sme manzelmi. Ale to nie je dôležité. Pýtala som sa na test, asi viem kedy som spala a verte že aj viem s kým 😉
@jamimka no ale asi nevieš ze je nerealne aby ti test ukázal dve čiarky 5 dní po sexe....
@klarissa25 ani keď sme sa trafili do ovulácie? Ja už som z toho debil. Tak tehotná som, podľa testu, ale keby ze to bolo ešte pred tými dvoma mesiacmi, tak by bol test silnejší, nie? A ked az teraz, tak nejak skoro mi ukázal test. 😰 Kúpim digitálny, len u nás vypredané
@jamimka tak najistejsie je objednať sa k Dr... Nie ved len uhniezdovanie trvá niekoľko dní....
Menzes môžeš mať a môžeš byť tehotná, ja som takto mala ešte jeden menzes a tehotná som už bola.
Nie je možné aby ti test po 5 dňoch ukázal druhu čiarku. Len uhniezdovanie trvá 7-10 dní, a až potom sa začne produkovať hormón HCG, ktorý zachytáva tehotenský test.
To je hlupost,ze musela otehotniet skor. Ja viem presne,kedy sme splodili druhu dceru,vtedy to bolo vo stvrtok a nasledujuci utorok mi uz test ukazoval slabucku druhu ciarku..aj pri synovi mi test ukazal asi po siestich dnoch od pocatia dve ciarky,pretoze sme presne vedeli,kedy sme ho pocali.
@simculllka konečne niekto so skúsenosťou. Sak nie som blbá, ze neviem kedy som mala sex. A jeden mi neukázal čiarku, vlastne, len jasom na teste videla slabucku a deň na to som omylom kupila 25kovy a tam také čiarky. Tak ma to zmiatlo.
25-kový ti takúto druhú čiarku po 5 dňoch neukáže...možno 10-kový,ale aj to pochybujem
@jamimka ja tiez viem na sto percent,kedy sme tieto dve deturence pocali a fakt mi ten test ukazal hned takto skoro dve ciarky.
@simculllka ja sa teraz len čudujem... Lebo ak je na100% pravda, čo tvrdia ženy vyššie, ze test neukáže tak skoro... Tak moja otázka znie - ak som tehotná viac ako 2 mesiace, neukázal by mi 10tkovy test už sytu čiarku a tak isto aj ten 25kovy test už jasnú? Lebo 10tkovy test bol skoro biely a ten takto po dvoch mesiacoch podľa mňa slabý.
@jamimka no tak buď si tehotná ešte z predchádzajúcehp sexu pred tými 2 mesiacmi a test ti v takom týždni už ukáže slabo lebo hcg je tak vysoké že ho nezachyti..to bývajú musela moc zriedit s vodou a by vyšli koľaje ,alebo mozes mať aj cystu a tá falošné ukáže pozitivny test..5dni po ovu pochybujem žeby ti test ukázal..predsa sú tam nejaké "postupy" ako to celé funguje..5 dní po vklade embryjka pri umelom oplodnení neraz neukáže a nieto ešte pri prirodzenom počatí..😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Do menzesu ešte 8 dní