22tt a + 8kg na váhe

katherine24
26. júl 2018

Baby aj vy priberate ako dive ?Alebo to len ja sa citim ako gula?Som 22 tyzden a mam 8 kg hore😅😅😃😃neviem ci sa mam smiat a hodit rukou alebo plakat ...🤔🤔

zuzipolo
26. júl 2018

@katherine24 ahoj,ja som väčšinu z tehotenských kilogramov pribrala prvých 5 mesiacov..potom už len nejaké 4 kilá... 😃

katherine24
autor
26. júl 2018

@zuzipolo uch hned sa citim kludnejsie..lebo ako je pravda ze si zamlsam sladke ale aj chodim stale mam pohyb... zas neprezieram sa skor len ze jem pomenej ale hluposti...nuz ked mi zacalo chutit😣😣

zenaajmama
26. júl 2018

@katherine24 ešte to len príde 😂podľa mňa lepšie sa rozumne stravovať počas tehu, ako potom rok chudnúť.
Pri staršej dcére som pribrala 25 kg,väčšinu posledný trimester.Rok som makala kým som mala pôvodnú vahu.
Pri mladšej dokopy 6kg.
Každé tehotenstvo je iné.
Hlavné je aby si sa cítila dobre a malinke bolo zdrave ❤

stanik_67
26. júl 2018

podla mna si na tom este dobre. niekedy sa mozes snazit kolko chces a kilecka proste pribudat budu. uzivaj si tehotenstvo tak ako je so vsetkym, co k tomu patri

zuzipolo
26. júl 2018

@katherine24 ajajaj a ja som vedela na posedenie zjesť celú čokoládu a nepodeliť sa 😀 inak som jedla rozumne,ale sladkosti museli byť..tehotná hladovať nemôže 😉

janulka2811
26. júl 2018

Ahoj.
Ja som 18tt a pribrala som kilo.No do minuleho tyzdna mi vraj nebolo brusko vidiet,teraz uz konecne malunko vypucalo.Som zvedava kolko priberiem ja :/

katherine24
autor
27. júl 2018

@zuzipolo no ved to ze ja sa ani poriadne nenajem len sprostosti by som jedla...aj si ppoviem zw idem sa prejst nech mam pohyb ale vzdy skoncim v potravinach s maskrtkou😂😂😂

katherine24
autor
27. júl 2018

@janulka2811 tak sa tes ze zatial len kilo🙄🙄

katherine24
autor
27. júl 2018

@zenaajmama tak ako ja som uz schudla 2x po 20 kg takzs keby sa zatnem dole ich dam ved len toto ze potom sa mi nehce uz chudnut 😂😂😂len teraz to nejak nesledujem teda ak neratam pohlad do zrkadla tsn nieje bohvieco😂😂 😐😐😐

maruski99
27. júl 2018

@katherine24 to je úplne normálne, nič si z toho nerob...dieťatko potrebuje poriadnu stravu, tkaže nič neobmedzuj...uvidíš, že potom sa to už ustáli a nebudeš tak priberať..

ivanka12311
27. júl 2018

Ja na konci mala pri dcére plus 25kg pri synovi 22kg ..... 🙂 no a čo len daj dietatku pojest ked mu chutí 🙂

ukulela
27. júl 2018

@katherine24 vezmi si to takto: zvacsuje sa ti maternica - ta nieco vazi. detto placenta. pocas tehotenstva sa ti zvacsi aj objem krvi o dva litre tusim - to si 2 kila ... nieco musia vazit aj prsia, ktore sa zvacsuju. k tomu vaha dietatka, a v poslednej faze telo nenormalne zadrzuje vodu - to su dalsie kila ... rovnako si telo vytvara nejaku tukovu zasobu. 8 kg do polovice je uplne OK a v pohode. ak do konca priberies len raz tolko, si hviezda 🙂 mne v porodnici odislo hned 10 kg porodom.

katherine24
autor
28. júl 2018

@ukulela ako mne by to ani nevadilo ved dam to dole ale tie hormony co somnou plieskaju ked pozrem do zrkadla a ked obliekam gate 😂😂😂hlavu mam ako lopta cela som ako opuchlina 😂😂😂a to behom mozno 2-3 tyxdnov sa tak zmenilo alebo to sledujen 😂hlavne ze je mala zdrava to je prvorade len sa mam ist fotit za mesiac to tehotenske fotenie ktovie co bude dovtedy ...to budu fotky😂😂😂😂

katherine24
autor
28. júl 2018

@ivanka12311 no len ked jemu hlavne vecer chuti 😂😂😂 snazim sa jest vecer take ze melon alebo tak ale ked ho zjem cely to tiez nieje bohvieco ...😂😂😂😂aj ked to je sama voda aj tak to nejaky cukor ma..plus chodin dve hkdiny na wc s plnym mechurom 😂😂😂

mon_ka91
13. aug 2018

No ja som 22 tt a pribrala som zatiaľ len 3 kg. A to jem 2x toľko ako pred trhu. 🙄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre