Obvodný lekár - Nitra

simonakostalova97
29. mar 2021

Ahojte žienky, mamičky 😊
Mám tu niekoho z okolia alebo prijamo z NR kto by mi vedel poradiť obvodného doktora nieakeho dobrého ktorý berie aj nových pacientov ?
Lebo moja obvodná doktorka ma už nieake tie roky cez 60tku a odkedy je covid je to horšie a horšie na všetko by predpisovala antibiotiká na anémiu sa už liečim nieaky ten rok a stále mi predpisuje tabletky ktoré mi vôbec nepomáhajú a keď jej poviem že by som chcela iné tak ja o tom viem prd a ona je tu šéf
Teraz marodim s chrbticov od Jan.2021 čo sú 3 mesiace chodím na rehabilitácie a mala s tým problém koľko už marodim a či chcem ešte marodit pol roka keď neumieram na nieaku chorobu ,,keď mi nič neni “ pritom ma všetky papiere od neurologou, fyzioterapeutov a rehabilitácii kde si všetky nálezy ktoré mám ale bohužiaľ jej to nestačí a mysli si asi že mám 6r. A potrebujem ju klamať o tomto, lebo mna úplne ,,baví” chodiť po doktoroch každý druhý deň keď je takáto situácia .. tak sme sa pohádali a ja som zabuchla dvere už stačilo jej nálady schizofrenické som vždy preglgla ale toto už bolo cez čiaru čo mi rozprávala a aký problém mala s tým že je niekto PN

katrin69
6. apr 2021

Ja chodím k Vnukovej na Chrenovú, ale či berie nových pacientov, neviem. A je fakt dobrá a veľmi milá...

simonakostalova97
autor
6. apr 2021

@katrin69 Ďakujem krásne 😊