Váš názor na čierny kožený kočík

22. apr 2021

Ahojte 😊
Chcem sa opytat aky mate nazor na cierny kozenny kocik, v mojom okoli sa to nikomu nepaci.

babovka2321
22. apr 2021

Pekne to byt moze, ale ci by som v lete chcela uvarit svoje dieta v ciernom kociku... 🙂

ladybug138
22. apr 2021

Aj my mame cierny kocik a tiez som pocula aame super kecy hlavne od starsej generacie..a nemam teda pocit, ze by sa tam dcera v lete varila...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubina
22. apr 2021

cierna farba velmi pritahuje slnko, cize na leto to nie je najlepsia farba. Na druhej strane je len na tebe, co si vyberies. Ja som mala tmavo modry kocik a tiez sa nikomu na zaciatku nepacilo, ze kupujem tmavo modry pre dievcatko. Ale mne sa pacil a bol ozaj super, cize co tym chcem povedat, urob ako tebe vyhovuje a co sa tebe paci, tak to si kup. Ved ty ho budes aj tak najviac pouzivat ked pojdes vonku s dietatkom...

dibarbora
22. apr 2021

Prena su vsetky cierne kociky ako by dieta lihalo v rakve🙈. Dieta ma mat pestrejsie farby ale kazdy mame iny vkus

kulikula11
22. apr 2021

@babovka2321 veru, pravda,...a na leto uz vôbec nie

pondelok01
22. apr 2021

Mne sa tiez jeden taky velmi pacil, nakoniec som ho zobrala farebny, ten ma uputal ako prvy, ale aj v ciernej bol uplne super. Kup si taky, aky sa paci a hodi tebe, ty ho budes cele dni tlacit. A zvnutra je tmavy asi skoro kazdy, takze dietatu je to jedno aky je zvonka. Ak ma dobre riesene vetranie a je SPF 50, tak to v lete vadit nebude, aj keby je biely ho nenechas predsa prazit na slnku.

katkamatka7
22. apr 2021

Pri našich letách by si také dva týždne nekočíkovala pre extrémne horúci vzduch, ktorý by bábätku nerobil dobre. Inak by si bola s kočíkom spokojná. Ak by si sa riadila tým, čo si myslia druhí, tak jedna suseda Ti ponúkne nosič, druhá šatku, tretia fúrik. Riaď sa svojim rozumom a pocitom 🙂

nika_m
22. apr 2021

Ak ti velmi zalezi na tom, co si pomyslia ludia, ked sa budes prechadzat s ciernym kocikom tak si vyber inu farbu...ak ti je to fuk, vyber si taky aky sa ti paci aj keby to mal byt cierny 🙂 kazdy ma iny vkus...bude pritahovat slnko v lete asi viac ako nejaky farebny ale je to tvoja vec 🙂 ja si kupujem veci, ktore sa pacia mne a nie okoliu :D

patka06
22. apr 2021

za mňa čierny kočík rozhodne nie, k bábätku patria veselšie farby

hennyinnsbruck
22. apr 2021

Mala som pre malu čierny s 2 oma bielymi pasmi cez strechu. Nemám proti čiernej nič.
Decku je to fuk v čom leží a mne zas co si iný myslia 🤷‍♀️
Je novembrová čiže ca od mája bola v sportovej časti. Mala v nej krásnu ružovú vložku takže to podľa mňa pekne vyzeralo....A v zime mala cez seba jemno žltú deku...

kiki68
22. apr 2021

Ja mam tmavomodru, ale je dost tmava. No bola taka situacia, ze dom riesila vobec , aby bol kocik do porodu a nakoniec to je super. Vobec sa nepiekol ( porod v juli)

jaga18
22. apr 2021

Tak keď sa páči tebe.... Nemusíš sa riadiť druhými. Za mňa v žiadnom prípade, ale nedovolila by som si kecať do takýchto veci druhému 🙂 možno len rada, že v ňom môže byť fakt horúco v lete.

elizabet173
22. apr 2021

keď sa páči tebe, nemusíš riešiť, či sa páči ostatným. Mne sa nepáči

autor
22. apr 2021

Babatko je septembrove 🙂

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hederamonstera
22. apr 2021

Radsej cierny ako kolotocarsky a ruzovicky lebo dievcatko a modrucky lebo chlapcek...

ale kozeny nie...

panelacikova
22. apr 2021

to akoby si ho vozila v truhle :(

nttnnt
22. apr 2021

cierny ked je ten latkovy ked je doladeny peknou konstrukciou sa to da i ked ja by som si cisto cierny nevybrala..ak ma byt este kozenkovy to mi pride ako rakva sorry a v lete o to horsie ak bude aj kozenkovy aj cierny

katkamatka7
22. apr 2021

Predsudky bokom. Kto bol mimo Slovenska, veľmi dobre vie, že na pohreby sa nechodí len v čiernej, ako je to u nás. A ani čierny kočík nie je žiadna rarita. Keď je šťastná mama aj zdravé šťastné dieťa, tak nech si aj na koberci lietajú.

hlubik
22. apr 2021

moj nazor nikdy v zivote

dazdovka
22. apr 2021

Ja som mala cierny a bol super, dieta v nom lahko zaspavalo a dobre sa vyspalo, vykocikovala som v nom 3 deti. Vobec nerobil horuci pocit v lete, v pohode. Aj som ho posunula dalej po poslednom dietati.
Skor by som pozerala na jeho vlastnosti, co od neho potrebujes, ja som chcela kocik, ktory sa da zlozit za sekundu jednou rukou, ma dozivotnu zaruku na ram a siroku chrbtovu opierku + velku strechu a tento mi presne vyhovoval, farebne tiez, zbytocne neputa pozornost, nechodili sme ako kolotocari s x-farbami.

elanor
22. apr 2021

vseobecne neznasam ciernu farbu, a na detoch a okolo deti obzvlast. Nepaci sa mi to jednoducho uz z principu. Cize za seba by som cierny kocik nekupila, ani keby by ho dali zadarmo, ani keby by k nemu pod madrac zabalili milion.
Ale tak ked sa ti paci, tvoja vec, a druhych do toho nic.
Ak si velmi citliva a das sa ovplyvnit recami druhych, aj tak nevyhovies, nech kupis bars aku farbu, vzdy sa najde niekto komu sa pacit nebude.
Takze sa voci takym reciam skus obrnit, jednym uchom dnu a druhym von, alebo sa nauc nejaku peknu (=stiplavu) frazu a ked niekto bude mat reci, tak mu to s tvarou anglickeho gentlemana odpalkuj naspat. A hlavne si rob, tak ako sa tebe zda pekne a spravne.

dazdovka
22. apr 2021

Este chcem dodat, ze absolutne nikto sa nikdy k tej (ciernej) farbe nevyjadroval, ziadne sproste poznamky, alebo sugestivne otazky...

bona
22. apr 2021

@panelacikova mimo tému,ale ja som popravde ešte čiernu truhlu nevidela..len na margo toho prirovnania..🙂

elizabet173
22. apr 2021

@bona čiernu truhlu som síce videla, ale uznávam, že to vôbec nie ej bežné, skôr výnimka, ale mňa to tiež hneď napadne, neviem prečo. Či som to niekde počula, alebo preto, že mi čierny kočík príde smutný, neviem.

jamidea
22. apr 2021

Hocaky iny len nie cierny. Cierna je truhla.

jamidea
22. apr 2021

@bona cakala som , ze toto niekto okomentuje. Cierny kocik evokuje proste truhlu, smutok atd

rooberta
22. apr 2021

Cierny ano, kozeny nie.

katkamatka7
22. apr 2021

Mám čierno tmavomodrý, viac čiernej prevláda. Nie je kožený. Vnútri bielu deku, farebnú gumenú knižku pripevnenú. Ak by mal niekto počas prechádzky pocit, že dieťa vozím v rakve, mám ho ďaleko za chrbtom a pod pätami.