Športový kočík pre 7-mesačného syna

anina420
3. júl 2020

Ahojte maminky mam 7 mesačného syna. Zháňam preňho športový kočík chcem aby sa mu v ňom dobre spalo. Nemal problemy s chrbticou poraďte mi prosím aký je najpohodlnejši pre babetka ďakujem.

bobula46
3. júl 2020

@anina420 pre takéto dieťatko je vhodné, aby malo úplný ľah. To má dosť veľa kočíkov. Skús dať aj iné kritériá, či potrebuješ kočík do terénu alebo skôr do mesta, či máš nejaký cenový limit, či chceš kočík otočný alebo neotočný, či potrebuješ kočík každý deň nakladať do auta (vtedy sa odporúča ľahší kočík, ale zas nezvládne toľko v teréne).

Ja mám napríklad valco snap trend sport. Dá sa dať do úplného ľahu, je priestranný, skladá sa sedákom dovnútra teda ho nezašpiníš.
Z otocnych napríklad joie versatrax, moon resea, z neotočných mutsy nexo, petite and mars street, kinderkraft grande, kinderkraft cruiser, valco snap trend, Britax b motion plus....
Pozerala som skôr takú strednú cenovú kategóriu, neviem koľko chceš za kočík dať

anina420
autor
4. júl 2020

Potrebujem do terénu a dala by som max do 150 eur chcela by som otočný a aby bol v ľahu a áno budem ho dávať aj do auta nevyznám sa v kočík och tak by som potrebovala poradiť