Prepichnutá predná pneumatika na Babyworld V-travel

maloreta
27. jan 2015

Ahojte mamicky, prepichla sa mi bezdusova pneumatika na prednych malych kolesach. Nemozem nikde najst nahradnu a ani odmontovat koleso, takze aj keby som ju zohnala neviem ju tam dat. Svokor mi tam skusal dat nejaky sprej na zlepenie dierky ale nezabralo. Kocik mam z druhej ruky. Mate nejake rady? Stalo sa vam to na tomto type kocika?

micikatka
27. jan 2015

@maloreta v predu nad kolieskom nemas taku striebornu palicku, ktora by sa dala stlacit? lebo ja mam podobny kocik a ked to strieborne stlacim, tak sa koliesko vysunie

maloreta
autor
27. jan 2015

@micikatka nevidim tam ziadnu packu. Tie zadne sa mi daju tam stlacim taky gombik v strede.

micikatka
27. jan 2015

@maloreta mas to aj ty na tejto foto. hned upravim foto.

micikatka
27. jan 2015

to zakruzkovane skus stlacit a koliesko cele vytiahnut
@maloreta

monicm
27. jan 2015

@maloreta ak sa ti dá,zbehni do cykloservisu,mne tam bez problémov vymenili koleso.viem,že ho máš bezdušové,ale skús si tam aspoň zavolať,či také niečo nemajú.prípadne sa skús popýtať na nejakej internetovej predajni kočíkov,

mimisk
27. jan 2015

@maloreta to nemate bez dusove, treba kupit dusu ,alebo ak nahodou nemete aj plast prasknuty treba plast, ak by ste nemohla zohnat mameste tento typ na sklade

maloreta
autor
27. jan 2015

@micikatka skusim na to prist 🙂 ste zlata moc 🙂

maloreta
autor
27. jan 2015

@mimisk plast je v poriadku ale rada sa s vami skontaktujem ohladne tej duse ak ju mate na sklade.

micikatka
27. jan 2015

@maloreta skus to co som ti poradila, malo by to ist. a daj mi prosim vediet

mimisk
27. jan 2015

@maloreta dusu mam za 5eur s ohnutym ventilom ako vy potrehujete

maloreta
autor
28. jan 2015

A na aky rozmer kolesa

maloreta
autor