Poraďte širší športový kočík

mimik07
1. nov 2013

Ahojte baby. Neviem ako vam,ale mne sa dnesne kociky zdaju velmi uzke. Mam 10mes.dceru,ako sa ochladilo,a viac ju obliekam,dala som uz aj fusak do kocika,samozrejme este deku,no mam problem ju tam napchat 😲 Nervozna je ked sa moc nemoze hybat,no aj mne osobne sa mi ju tam zle dava. Mame 2 kociky no tie 30, 33 cm siroke sedacie casti su neskutocne malo na zimne obdobie. Zacala som si to uvedomovat az teraz ako je vacsia a ako sa ochladilo. Velmi vas prosim,mozte mi poradit ake sportove kociky su sirsie,dlhsie,s akymi ste spokojne vy? Som ochotna kupit dalsi,len nech nie je napchata celu zimu ako sardinka v konzerve. Budem vam velmi vdacna za odpovede a vase rady,ktore poznate kociky co maju sedaciu cast sirsiu ako 35cm.

m_ij_ka
2. nov 2013

@mimik07 ja mám zopa fusion, pozri si ho na nete, neviem aké máš požiadavky a či by ti vyhovoval. Je dosť veľký, je k nemu aj fusak, nánožník, slnečník a pláštenka. Ja ho momentálne predávam, lebo mám dva,.

mimik07
autor
2. nov 2013

Dakujem za odpoved,no mohol by byt. Mozes prosim ta zmerat dlzku ked je na lezanie? Za kolko predavas tvoj,akej farby je a odkial si prosim?

winna
2. nov 2013

Ahoj, my sme na zimu pouzivali AT4. Je to naozaj velky priestranny kocik, ktory prejde aj cez tie naj zaveje. Ak by si mala zaujem pozri si moj bazar 🙂 som z ba

vulka
2. nov 2013

Graco Trekko. Široký, dlhý, ľahkoovládateľný.

lejlla
2. nov 2013

ja odporucam jane slalom pro,alebo bertini,tam neni dietatko natrieskane.bertini mam v bazariku 🙂

poly2406
2. nov 2013

My sme mali kočíkov päť. Konečne máme ten pravý. Gesslein F4 buggy. Môj malý má 17 mesiacov, 16kg a 93cm. Aj s fusakom sa v pohode vojde, je mu pohodlný a rád v ňom spinká. Ovláda sa ľahko a je veľmi skladný a ľahučký.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ifkael
2. nov 2013

bjcm

katusap
2. nov 2013

Britax b-motion 2013, mala ma rok a napcham ju tam s fusakom aj dekou.

seahorsesk
2. nov 2013

Ja mám Jané slalom pro a nedám ho už za nič, takže ho odporúčam. Je to môj 3. kočík v poradí. Malý má rok a pol a v pohode sa zmestí s fusakom - rozvaluje sa tam doslova 🙂 svoj som nemerala, ale výrobca udáva šírku športovej časti 40 cm a dĺžku 85 cm. Kupovala som už jazdený a až na trošku vyblednutú striešku je technicky bez chyby. A veľmi oceňujem aj nánožník - chodime tak vonku aj v zime na dlho a pohoda!

mimik07
autor
2. nov 2013

Baby dakujem vam vsetkym za rady,tak vyberiem nieco podla vasich rad. Ani neviete ako ste mi pomohli,este raz dakujem a popozeram,ktore mate v bazariku.

dadakiri
2. nov 2013

My mame Hartan Racing - je siroky, dlhy ( da sa predlyovat), vysoke strany (kryty po bokoch) - velka spokojnost 🙂

zuzana113
2. nov 2013

@mimik07 Ahoj, my mame Peg-Perego gt3 a je to najlepsi kocik podla mna, lebo je to uz moj 4 kocik a tiez som mala problem so sirkou sedu. Vzhladom na to ze mam maleho valibuka konecne som spokojna 🙂 Ja by som ti odporucila tento gt3.

monyccka
2. nov 2013

@mimik07 za mna jednoznacne jane nomad. je to obor v porovnani s dnesnymi kocikmi. Je lahky, lahko ovladatelny, polohovatelny do uplneho lahu a naozaj priestranny aj pre veeeelke deticky. Je to jeden z mala kociarov, ktoremu nemam co vytknut. a to ich u nas uz bolooooo..13. ak sa nemylim :D