Kočky nikde som nenšla recezie, či popis o tomto kočiariku.našla som ho tu na tejto stránke a neviem nič o ňom, hlavne potrebujem, aby bol ľahký , spratný, vhodný na každonnené spanie, a reverné otáčanie.
Ak ho máte , alebo máte niektorá nejaké info, poprosím sem s ním 🙂 🙂 🙂
Ďakujem
Aj ja rozmyslam nad tymto kocikom. Reverznu sedacku nema. A co sa tyka rozmerov, pytala som sa v jednom e-shope (lebo u nas v KE som nikde v predajni tento kocik zatial nevidela) a predavajuca mi odpisala, ze dlzka opierky chrbta je 50 cm, dlzka lozka 91 cm a sirka 29 cm. Kocik vazi 8,7 kg a to, ako sa sklada, vidno na konci tohto videjka:
https://www.youtube.com/watch?v=X2hWv6G7UEs@katharynkaa ahoj podla mna je dost isty ako book plus neviem aky je v nom rozdiel. Ka mam book plus a som spokojna kocik je lahky spratny sedacka sa da otacat aj v zime sme s nim nemali problem. Jedine co moze bxt niekomu moze vadit ze ma volu v rukatkach ale podla mna to neni nic hrozne. Ja som s nim teda spokojna.
@lusinda1989 Je podobny, ale podvozok ma iny - nie book a nema otocnu sedacku. Toto je vyslovene sportiak.
Ahojte, otvaram znova tuto temu, rozhodujem sa medzi kupou peg perego booklet a nunou pepp luxx plus. Na nunu som citala viacero recenzii, no o booklet neviem nic:( nevlastnite niekto tento kocik prosim? vedeli by ste mi dat recenziu? dakujem vopred.
@mimidudik tak takéto rozhodovanie mám aj ja. neviem ktorý vybrať.
Ja som nakoniec kupila nunu pepp luxx plus (ma madlo aj slnecnu clonu), kedze mi sluzi skor ako buggie a stale ju mam aute, rozhodla som sa pre nu, lebo je skladnejsia. Mala vacsi vyber farieb a designovo sa mi tiez zda krajsia ako pp. Ma sice velmi maly kosik oproti pp, ale ine nevyhody som nepostrehla.. Ide lahucko, lahko sa sklada a malej sa v nej strasne paci 🙂
@mimidudik mo jmalý má teraz 18 mesiacov a mám quinny zapp xtra2, ale chcem ešte jeden kočik. Pozerala som nunu a bojím sa či mi tam malý vojde aj s fusakom v zime.
Bohuzial z vlastnej skusenosti neviem, lebo moja mala ma len 7mes, ale kamoska mi vravela, ze svojho maleho v nej vozila do 3rokov. Teraz maju akciu v obchodoch nuna+fusak zdarma, treba kupit, vyskusat, ak nevojde, tak vratit 🙂
Tiež som čítala že je do 18 kg nunna, a to je super nápad 😉
ma niekto pp booklet lite z tohoto roku??? 🙂
prosim vas a maju ho niekde nazivo v predajni?:D
hello,ked som zhanala kocik na jar tohto roku, booklet mali v Aladine v Hlohovci.
Maju ho aj v brendone v raci, tam sme ho kupili aj my. je super, lahky, dieta ma kopec miesta, spratny... pre mna super volba!
@shmoulinka ani nevies ako si mi pomohla, uz som sa videla v trnave, maju ho v bambini na predajni, hoc minulorocny model, vraj tohtorocny ma byt este lahsi, na 8,1 kg to stiahli..., tak sa tam pojdeme dnes pozriet
som rada, ze si spokojna
prosim ta velmi pekne, povedz mi, ako az sa da na nom stiahnut strieska
na p3 sa dalo, ked dieta sedelo, stiahnut proti vetru dole strecha az takmer na kolena
teraz urobilo peg perego taku trojkolku cross, kde je strecha uplne vymakana, aj sedak, uplna krasa, len je tazky, ja skutocne potrebujem kocik do 9 kg a tento sa mi pozdava
a ako sa ti manevruje? a ktory si vybrala? z 2015 alebo 2014, 2015 su tie bookleet lite, aku mas farbu? a ktory maju v brendone? idem tam asi aj o hodinu hned:D pa
no, bola som pozriet booklet, vcera, mali booklet lite 2015 v bezovom
mam silny pocit, ze je preto lahky, lebo mu doondili strechu
asi ten 2014 bude lepsi
prosim vas, ak mate doma boolet 2015, odfotte mi striesku, ako az ide stiahnut, ked dieta sedi a ako to vyzera zozadu, ci je tam tiez len taka zasterka na sietke....ako hento bolo jedine ze na leto, inak sa mi velmi pacilo manevrovanie, aj ako je urobeny kocik vnutro, fakt dobre ho vymysleli
baby, co mate booklet, ako zvlada s tou strechou vacsi vietor v tom dieta, ked sa neda riadne stiahnut dopredu a chodite s tym aj na take takmer zatravnene plochy, do lesolesov? dakujem
Info zhanam o nom aj ja. Hladam nieco co sa bude lahko ovladat jednou rukou, skladanie na plocho. Rozmyslam nad Britaxom b agile ale ten nema polohovanie noziciek, co ma zatial odradza. Preto som pozerala aj na tento, ale zda sa mi, ze tu opierku na nohy ma daku kratku, takze by ma zaujimala celkova dlzka na lezanie a sirka...Reverzny tento kocik urcite nebude, to je iba book plus..