Peg Pérego Booklet 2014

katharynkaa
2. mar 2014

Kočky nikde som nenšla recezie, či popis o tomto kočiariku.našla som ho tu na tejto stránke a neviem nič o ňom, hlavne potrebujem, aby bol ľahký , spratný, vhodný na každonnené spanie, a reverné otáčanie.
Ak ho máte , alebo máte niektorá nejaké info, poprosím sem s ním 🙂 🙂 🙂
Ďakujem

mataaa1979
8. mar 2014

Info zhanam o nom aj ja. Hladam nieco co sa bude lahko ovladat jednou rukou, skladanie na plocho. Rozmyslam nad Britaxom b agile ale ten nema polohovanie noziciek, co ma zatial odradza. Preto som pozerala aj na tento, ale zda sa mi, ze tu opierku na nohy ma daku kratku, takze by ma zaujimala celkova dlzka na lezanie a sirka...Reverzny tento kocik urcite nebude, to je iba book plus..

evittah
3. jún 2014

Aj ja rozmyslam nad tymto kocikom. Reverznu sedacku nema. A co sa tyka rozmerov, pytala som sa v jednom e-shope (lebo u nas v KE som nikde v predajni tento kocik zatial nevidela) a predavajuca mi odpisala, ze dlzka opierky chrbta je 50 cm, dlzka lozka 91 cm a sirka 29 cm. Kocik vazi 8,7 kg a to, ako sa sklada, vidno na konci tohto videjka:

https://www.youtube.com/watch?v=X2hWv6G7UEs
lusinda1989
3. jún 2014

@katharynkaa ahoj podla mna je dost isty ako book plus neviem aky je v nom rozdiel. Ka mam book plus a som spokojna kocik je lahky spratny sedacka sa da otacat aj v zime sme s nim nemali problem. Jedine co moze bxt niekomu moze vadit ze ma volu v rukatkach ale podla mna to neni nic hrozne. Ja som s nim teda spokojna.

evittah
5. jún 2014

@lusinda1989 Je podobny, ale podvozok ma iny - nie book a nema otocnu sedacku. Toto je vyslovene sportiak.

mimidudik
26. apr 2015

Ahojte, otvaram znova tuto temu, rozhodujem sa medzi kupou peg perego booklet a nunou pepp luxx plus. Na nunu som citala viacero recenzii, no o booklet neviem nic:( nevlastnite niekto tento kocik prosim? vedeli by ste mi dat recenziu? dakujem vopred.

helenusenka45
21. máj 2015

@mimidudik tak takéto rozhodovanie mám aj ja. neviem ktorý vybrať.

mimidudik
21. máj 2015

Ja som nakoniec kupila nunu pepp luxx plus (ma madlo aj slnecnu clonu), kedze mi sluzi skor ako buggie a stale ju mam aute, rozhodla som sa pre nu, lebo je skladnejsia. Mala vacsi vyber farieb a designovo sa mi tiez zda krajsia ako pp. Ma sice velmi maly kosik oproti pp, ale ine nevyhody som nepostrehla.. Ide lahucko, lahko sa sklada a malej sa v nej strasne paci 🙂

helenusenka45
21. máj 2015

@mimidudik mo jmalý má teraz 18 mesiacov a mám quinny zapp xtra2, ale chcem ešte jeden kočik. Pozerala som nunu a bojím sa či mi tam malý vojde aj s fusakom v zime.

mimidudik
21. máj 2015

Bohuzial z vlastnej skusenosti neviem, lebo moja mala ma len 7mes, ale kamoska mi vravela, ze svojho maleho v nej vozila do 3rokov. Teraz maju akciu v obchodoch nuna+fusak zdarma, treba kupit, vyskusat, ak nevojde, tak vratit 🙂

helenusenka45
21. máj 2015

Tiež som čítala že je do 18 kg nunna, a to je super nápad 😉

celasapremenim
24. aug 2015

ma niekto pp booklet lite z tohoto roku??? 🙂

celasapremenim
25. aug 2015

prosim vas a maju ho niekde nazivo v predajni?:D

mimidudik
27. aug 2015

hello,ked som zhanala kocik na jar tohto roku, booklet mali v Aladine v Hlohovci.

shmoulinka
27. aug 2015

Maju ho aj v brendone v raci, tam sme ho kupili aj my. je super, lahky, dieta ma kopec miesta, spratny... pre mna super volba!

celasapremenim
27. aug 2015

@shmoulinka ani nevies ako si mi pomohla, uz som sa videla v trnave, maju ho v bambini na predajni, hoc minulorocny model, vraj tohtorocny ma byt este lahsi, na 8,1 kg to stiahli..., tak sa tam pojdeme dnes pozriet
som rada, ze si spokojna
prosim ta velmi pekne, povedz mi, ako az sa da na nom stiahnut strieska
na p3 sa dalo, ked dieta sedelo, stiahnut proti vetru dole strecha az takmer na kolena
teraz urobilo peg perego taku trojkolku cross, kde je strecha uplne vymakana, aj sedak, uplna krasa, len je tazky, ja skutocne potrebujem kocik do 9 kg a tento sa mi pozdava
a ako sa ti manevruje? a ktory si vybrala? z 2015 alebo 2014, 2015 su tie bookleet lite, aku mas farbu? a ktory maju v brendone? idem tam asi aj o hodinu hned:D pa

celasapremenim
28. aug 2015

no, bola som pozriet booklet, vcera, mali booklet lite 2015 v bezovom
mam silny pocit, ze je preto lahky, lebo mu doondili strechu
asi ten 2014 bude lepsi
prosim vas, ak mate doma boolet 2015, odfotte mi striesku, ako az ide stiahnut, ked dieta sedi a ako to vyzera zozadu, ci je tam tiez len taka zasterka na sietke....ako hento bolo jedine ze na leto, inak sa mi velmi pacilo manevrovanie, aj ako je urobeny kocik vnutro, fakt dobre ho vymysleli

celasapremenim
30. aug 2015

baby, co mate booklet, ako zvlada s tou strechou vacsi vietor v tom dieta, ked sa neda riadne stiahnut dopredu a chodite s tym aj na take takmer zatravnene plochy, do lesolesov? dakujem