Oplatí sa kúpiť kočík pre 14 mesačnú?

kristie11
2. dec 2021

Dobry den.
Prosim o radu. Trosku sa nam pokazil sportovy kocik z trojkombinacie (zlomila sa pruziaca pruzina a tak nepruzi a je nakloneny k rucke) a teda zvazujem kupu noveho. Mala ma 14 mesiacov (chodi asi mesiac) - ci sa vobec oplati kupovat novy (sportovy/golfovy)?
Zo skusenosti su moje poziadavky:
-da sa otocit v smere aj protismere jazdy
-dobre velke kolecka, aby nehrkali
-da sa sklopit aspon do pololahu
-nie prehnana cena
Viete nieco, prosim, odporucit?
Dakujem moc

martinals
2. dec 2021

V tom veku som používala golfový kočík , baby mi väčšinou na prechádzkach chodili. Do kočíka si sadli len na krátky oddych.Mala som cosatto.

kittyna5
2. dec 2021

My sme kupovali teraz malému keď mal rok a využívame ho stále. Máme Peg perego gt4

tianna
3. dec 2021

@kristie11 veľmi individuálne.. nás drobec má 17 mesiacov a vonku sa len vozí a chodiť bude zrejme až na jar 🙂 doma behá od rána do večera, teda vonku som rada že sedí v kočíku 😄 ja by som kúpila. No pokiaľ tvoja už vonku chodí a nechce veľmi sedieť v kočíku tak vol skôr golfac.

kristie11
autor
8. dec 2021

@kittyna5 dakujem krasne za radu. Ten peg perego vyzera perfektne na vsetky moje poziadavky, len cenovo trosku pre nas nedostupne 🙂

kristie11
autor
8. dec 2021

@martinals takto si to aj ja predstavujem.. Ze uz cupita, ale ked potrebujeme rychlo niekam alebo je unavena, tak kocik... Musim teda este pohladat nieco. Dakujem.

kristie11
autor
8. dec 2021

@tianna uz bezka, ale neprejde este vela.. Urcite nieco potrebujeme a asi som sa iba potrebovala uistit, ze je to este potrebna investicia 🙂
Dakujem

zuzuliennka1
8. dec 2021

@kristie11 zalezi dost aj od povahy dietata, moj akcny ubehany syn sa vozil este 3,5rocny

kittyna5
9. dec 2021

@kristie11 možno nájdete, že niekto predáva v dobrom stave za lacnejšie 🙂 ak by ste taký našli, tak máte vyhraté 😊