Kočíky zo stránky www.4mama.sk

fleskoval
12. mar 2015

Kocky prosim vas objednavali ste si niektora kocik zo stranky www.4mama.sk ? Spokojnost ? Nasla som si tam kocik tako zlacneny zo 459 na 338 ... plus je tam napisane nieco v tom zmysle ze +len u nas kompletna vybava zdarma v hodnote 60 eur ... pride mi to take neviem ... ked v tej vybave stoji okolo tych 390... prosim vas o skusenosti... pripadne ci vam tovar vyreklamovali ..a ci dorucili v poriadku ... dakujem

mimisk
12. mar 2015

@fleskoval to co maje napisane darcek v hodnote 60eur tak to je sucastou kocika, aky kocik ste si vybrala?

fleskoval
autor
12. mar 2015

@mimisk tako acoustic 🙂 sivy s malymi modrymi doplnkami.. ked som ho videl aprvykrat nazivo tak soms a s muzom do neho zamilovali 😀 len na ich stranke vide okolo 390 a viem si predstavit ze tie peniazky dam niekde inde.... 🙂 len soms a bala aby to nebol nejaky ofajc... ze mi tie vecicky zdarma nepridu alebo budem za ne platit

mimisk
12. mar 2015

@fleskoval tak co mam napisané ,okrem tych paskou ma kocik normalne vo vybave, co teda tako dava ako vybavu, my sme tychto kocikov vela predali,jeto sice uz starsi model, ale stale oblubený, hlavne si overte ci skutocne dokaze ten pan zohnat ten kocik, lebo uz sa parkrat stalo ,ze na stranke ho ma ,ale potom ho nedokaze zohnat

fleskoval
autor
12. mar 2015

@mimisk dakujem za odpoved 🙂 a radu 🙂

zenylkaa
2. okt 2015

@fleskoval Objednala si kocik z tej stranky a prisiel ti? Ja som objednavala teraz v septembri a zatial je nejako hlucho, stav objednavky - spracovava sa a na moj mail neodpovedaju a telefon raz nezdvihnu a ked volam o chvilu tak je nedostupny...

fleskoval
autor
2. okt 2015

@zenylkaa ahoj nakoniec som odtial neobjednavala... ale kupovala som minimalne pouzity od ludi ktori ho odtial objednali a ze boli spokojny

dadotoso
26. feb 2016

Mame odtial kocik a cista katastrofa...treba si ho komlet popozerat odopnut vsetko co sa da...vnutro vanicky nam zacalo plesniviet nakolko je plastova...mame odtial aj matrac do postielky a od spodu aj na nom vyrazila plesen....neni to nahoda....uz od nich nic viac nechcem

adka64
15. mar 2016

@zenylkaa ahoj ako si potom dopadla? odpovedali ti? tiež som objednala a je hlucho aj keď zatiaľ prešlo len pár dní

zenylkaa
15. mar 2016

@adka64 ahoj, nakoniec sa ozvali, ale ja som objednavku zrusila, pretoze kocik, ktory sme chceli nam nevedeli dodat, kvoli tomu, ze dodavatel vyrabal novu seriu a kocik co som chcela mal byt az po novom roku. Ako alternativu nam sice ponukli kocik z novej kolekcie (boli rovnake, iba tam nieco "vylepsili" a mal byt drahsi) za cenu povodneho. Nezobrali sme ho ale preto, ze sa mi nejako prestal pacit 🙂

priora
15. mar 2016

Ja som si objednala odt ial kocik pred tyzdnom bola som aj u nich na predajni so pozret a az taky cenovy rozdiel opriti ostatnym nebol, kocik v ba cena 408€ a u nich 388€ a este vajicko cenovy rozdiel bol 10€, tak uvidime ked pride

adka64
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
priora
15. mar 2016

@adka64 no bolo by blbe ostat bez kocika 🙂)) hadam sa nam to nestane i ked som to pocula aj od inych bab ale s inych obchodov

trnkalka
15. mar 2016

ja som si v tejto predajni objednala kočík, objednávku som robila cez internet. Bolo mi povedané, že dodanie je cca 2 mesiace. Keď sa ani po 3 mesiacoch neozvali tak som im písala, na mail nereagovali, na niekoľko pokusov sa mi podarilo dovolať a povedali, že treba ešte mesiac počkať, to už bolo tesne pres mojim termínom pôrodu. Po mesiaci som tam volala a povedali, že stále kočík nemajú lebo výrobca má dovolenku a že si mám vybrať niečo čo majú na sklade ak mi to ponáhľa. Nakoniec sme kupovali kočík pár dní pred pôrodom v predajni Pre Deti (vyberali sme z toho čo bolo skladom). Takže obchod neodporúčam.

priora
15. mar 2016

Mne bolo povedane ze 2-3 tyzdne ale dobre vedet ked bude potom problem objednavku zrusim

monciqaaa
21. apr 2016

Katastrofa .. dva mesiace trvalo dodanie kočíka, ktorý mali pri objednávaní na sklade a dodanie do 7-mich dní .. žiadna komunikácia so zákazníkom, jak bol mesiac dlhý, kým som si nezavolala a aj to ma dva týždne ťahali za nos s výhovorkami ale veď viete ... a že už ho budú mať .. až po zvýšení tónu hlasu a straty trpezlivosti, že kedykoľvek idem rodiť konečne kontaktovali dodávateľa a ešte ma aj kontaktovali oni s5, nie že ja som stále musela .. určite neodporúčam

lenka128
28. júl 2016

No ja som si objednala kočík v utorok,dnes je štvrtok a nič nijaky mejl potvrdzujúci ani nic ,stále len že objednávka sa spracúva,volala som tam povedali mi že ho odoslali v stredu že ho dnes teda štvrtok dostanem a stále nič. Ani kuriér nevolal ani nic absolútne ,cize ak mi zajtra nepride okamžite tuším obj.

lenka128
28. júl 2016

Dufam ze aspon budr kočík kvalitný ked uz vobec pride

lenkacalikova
28. júl 2016

Ja nakupujem takmer vsetko len tam 😂 vacsinu sice osobne,ale mam s nimi len dobru skusenost. Za seba vrelo odporucam,maximalna spokojnost 😉

lenka128
28. júl 2016

@lenkacalikova aj ja verím ,že nakoniec všetko dobre dopadne a pride mi kocik kt.nebude nejaký blud

lenkacalikova
28. júl 2016

@lenka128 dufam tiez 😉 ako hovorim,ja tam nakupujem len osobne,personal velmi mily...osobne si nas pamataju,co som bola velmi prekvapena. Ale ked sme riesili kocik,tiez to chvilu trvalo a parkrat som mala problem sa dovolat,maju tam vzdy plno a zrejme nestihaju alebo co 🤔 ale inak nam prisiel kvalitny pekny kocik,ziadne poskodenie,nic...a za dobru cenu ☺

zoe55555
28. júl 2016

Kupovali sme z tejto predajne kocik, pokazila sa nam konstrukcia, ktora sa zasekava a neda sa niekedy zlozit. Tak som si tam volala o 9.45, aky je postup reklamacie, povedali mi, ze mame doniest len konstrukciu, este som sa spytala, ci mi ale poskytnu na dobu reklamacie nahradu a oni mi povedali, ze ano, ze zapoziciavaju nahradny kocik, tak som chcela vediet dokedy maju otvorene, povedali nam cas. Obliekli sme sa, vychystala som 10 tyzdnovu dceru, prichystala vsetko potrebne, jedlo pre nu,...11.30 sme prisli do predajne a ziadny nahradny kocik nam neposkytli, ze mame smolu, ze nemaju momentalne k dispozicii, ze bud tam nechame tu konstrukciu a prideme si inokedy po nahradu, ked ju budu mat alebo si ju zoberieme naspat. Bez kocika si neviem predstavit byt 30 dni, tak sme si ho vzali naspat a zbytocne sa trepali 60 km tam a 60 km naspat s malym babatkom. Nepoviem, kebyze si tam chvilu predtym nevolam a nezistujem, ci nam daju nahradny kocik. Uplne som bola sklamana, vytocena,... je to neseriozne spravanie. Lebo je to predajna kocikov a aby povedali, ze oni nemaju kocik na pozicanie, tak to je vrchol drzosti. Moja svagrina a sesternica cakaju momentalne babatko a chceli ist tiez tam kupovat kocik, po tejto skusenosti im vobec predajnu nebudem odporucat, vlastne vobec nikomu nie. To ze neodpovedaju na maily, to uz som si zvykla, ale toto bolo uz prilis az na mna a to som kludnej povahy. Takze uplne neseriozna, nespolahliva firma. Neodporucam.

mimisk
28. júl 2016

@zoe55555 ak vam mozem poradit tak treba ren mechanizmus si prestriekajte silikonovym sreyom , my to pred kazdym predajom nez predame kocik preventivne striekame a zakaznika na to upozornime lebo ten mechanizmus ked nie je premasteny tak zadrhava
Som prekvapena, ze vam to neurobili na pockanie lebo je to upne banalna oprava

mimanr
28. júl 2016

Ja mam odtial a spokojna som

zoe55555
29. júl 2016

@mimisk Dakujem za radu, vyskusame teda.

simonka77
29. júl 2016

ja mam s tymto obchodom len a len dobre skusenosti - je pravda, ze kupujem osobne v predajni, neobjednavam. ale musim si asi poťukať na čelo, ked som nieco potrebovala poradit, ukazat, vysvetlit, nebol problem. a teda kupovali sme tam toho viac, aj tam dost casto chodime nakupovat.
mala som odtial hadam 4 sportove kociky, oblecenie pre syna, navliecky, podlozku do kocika, fľaše, cumle, co som potrebovala. a ceny su (podla mna) ok, predeti su ovela ovela drahsi - a napr. s tymi ja nemam dobru skusenost, hlavne s obchodom v Trnave.

zoe55555
29. júl 2016

Dostala som od nich mail, ze ako kompenzaciu za nahradu cesty mi poslu este vybavu ku kociku: rukavniky na zimu, maslicku na kocik, reflexny pasik... A ze ked si zozenieme nahradny kocik, tak nam pridu vyzdvihnut tu konstrukciu kurierom a vyreklamuju to. Tak aspon tak, no musela som im to ja sama povedat, ze kebyze si chcem udrzat zakaznikov, tak sa snazim im to nejak vynahradit.

lenka128
29. júl 2016

No ako ja lrn nerozumiem tomu prečo nedokážu potvrdiť nejak objednávku lebo podať nejakú info kdr sa vlasten ten môj objednaný kočík nachádza ,dnes im budem zas volat ,tak povedia že kočík mi určiť dojde a neprisiel a dnes zas ani pol slova o mojej obj.,uz akoze nemam na to nervy

mimanr
29. júl 2016

myslim, ze tam maju trochu chaos a chyby v komunikacii napr. medzi skladom a predajnou. aj ja som sa tam vybrala osobne, ale predtym som volala, ze ci maju konkretny kocik, chcem ho vidiet, na centrale mi povedali, ze je v sklade, ked som prisla na predajnu, vraj v sklade nie je. tak som povedala, ze som tam volala. este raz to preverili a cudj sa svete, nasli ho tam 😀
inak na predajni velka ochota a ustretovost, napriek tomu, ze to mali nabite zakaznikmi...
maju take chyby z nedbanlivosti, ale myslim, ze odzubat nikoho nechcu.. 😎

lenka128
29. júl 2016

No dovolala som sa tam ,a povedali že oni si pomýlili kočík že ten môj museli objednať cize mi príde az na druhý týždeň. Tak som zvedavá uz som sa toľko na neho tešila :(

chicky07
27. aug 2016

Baby nikdy si z tej predajne nekupujte nic ...po troj mesačnom používaní kočíka kúpeného u nich sa mi cely pokazil a uz tri krat som ho reklamovala a vzdy mi na nom nieco nove pokazili a aby mi nemuseli vratit peniaze mi poslednú reklamáciu neuznali a poslali mi kocik kuriérom a doma ked sme ho odbalili sme skoro odpadli ..poslali mi uplne rozhrkaný nefunkčný kocik .uz som podala aj podnet na soi aj som pisala do Markízy ..ak by ste sa niektorá chcela pridať ak budu robit o nich reportáž tak sa ozvite,taku reklamu este nezažili ..a este sa aj pani vedúca nevie správať ,ked som jej povedala,ze sa chcem rozprávať s majiteľom tak povedala,ze mu nezavolá a ja jej na to,ze preco?ze ja sa chcem rozprávať s majiteľom a nie s predavačkou a ona mi povedala ,ze co som vraj ja ,obyčajný zákazník ,ze preco ju urážam.Baby sorry som nevedela ,ze slovo predavačka je urážka ,ak ano tak sa ospravedlňujem ..