Kočíky s vaničkou, ktorá sa dá prerobiť na športovú časť

zuzukaa
9. mar 2015

ake su kociky s vanickou ktora sa da prerobit na sportovu cast? Nieje ta latka na vanicke tenka na zimu? Ako sa to riesi iba fusakom?

siska53
9. mar 2015

@zuzukaa inglesina magnum. Nie je, ja som mala taky ten matracik zo zaciatku. A fusak som kupovala tak, aby sa tam zmestil. Nastavitelny. Dokonca som ho vedela pouzit aj do toho nasho druheho mne ale nevyhovujuceho sportiaka.
Inglesina ma aj remence a ten fusak tam mal otvory priamo na nu,skusala som to este pri kupe,kupovala som to naraz deti mam obe marcove.
Na kociku je kryt,takz mali fusak a ten kryt,prip.sa da dat este deka,ale to sa mne uz zdalo vela. Mam spanielsku deku tusbom pouzivala,ked uz na fusak bolo teplo. Ta deka a kryt stacili.

siska53
9. mar 2015

@zuzukaa a vidim,ze mas dietatko rovnako stare ako ja. Ja som ale kvoli sekcii rodila trosku skor ako bol povodny termin.🙂 o 3dni.

zuzukaa
autor
9. mar 2015

@siska53 znacky mam vytipovane len som chcela vediet ako to funguje v praxi takze matrac, a fusak by mali na zimu stacit? Samozrejme nanoznik. No aj ja mam sekciu a mala sa narodit 4.4. 😃

siska53
9. mar 2015

@zuzukaa my sme mali povodny termin 2.4.(1.4.je moja mama 🙂),).
No nam to stacilo,lebo v druhej polke marca uz tuha zima aj tak nebola ani pri jednom v case narodenia a v zime som ich normalne obliekla tak teplejsie,to uz aj obcas sedkali,takze mali zimnu bundu a aj zateplene nohavice. Maly aj topanocky,lebo svokrovci mu kupili,kedze zacinal pomalinky chodit,no von na chodenie som ho davala,az ked bolo teplejsie,v takom marci-aprili,v zime nie,navyse to sa len rozbiehal,az vo februari zacal.

Takze ja som bola spokojna s tym typom kocika,co som si zvolila,nemusela som skladovat osobitne vanicku a sportovu cast. Jedine ten kryt-nanoznik a ten zaberie minimum miesta. Ja som.potrebovala aj perovanie a velky kosik na nakupy a polohovatelnu rucku kvoli vytahu a aj kvoli tomu,ze kazdy ma.inu vysku,tak si to vie prisposobit.

siska53
9. mar 2015

@zuzukaa a prosim..ktore su este take kociky,ze sa to da? To ma len tak zaujima..lebo pred 5r.,ked som si vyberala kocik ja,som nasla len tento jediny a sa mi to velmi zapacilo. Je zas pravda,ze ja som mala uplne presnu predstavu aky kocik chcem,takze tie moderne s roznymi kolesami robiacimi tri ci styri stopy som ani nepozerala,lebo ja by som si taky osobne nikdy dobrovolne nekupila a z tych,co mi vyhovovali,mali vsetky bud tu sportovu cast osobitne alebo to boli len hlboke kociky. Preto sa pytam. Vdaka.

bbbarunka
9. mar 2015

@zuzukaa gessleiny su taketo. Miesto vanicky maju na sportovej casti upevnenu fusakotasku. Najprv ju mas ako vanicku, potom ju prerobis na fusak do sportovej casti. Obe moje deti su zimne, mam overene, ze to v kombinacii s druhym fusakom staci.

alenockap
9. mar 2015

aj GB Hardy má takú vaničku, máme tam fusak a nánožník, a ked bola veliká zima dala som aj deku....

zuzukaa
autor
9. mar 2015

@bbbarunka ahaa takze ten spodok je vlastne fusakotaska, myslela som, ze iba nejaka latka zakladna. No musim to este overit u predajcu...

@siska53 Tiez chcem taky skladny kocik, lebo prvy sme mali vanicku platsovu a stale niekde sa povalovala bud sportova cast alebo vanicka a do auta to zakazdym rozoberat, no nechcem to uz... poslem IP

bbbarunka
9. mar 2015

@zuzukaa ano, tak je to. Vobec sa nemusis bat, ze od spodku pojde chlad.

zuzukaa
autor
9. mar 2015

@alenockap ano aj po tom pokukujem ale maju len zeleny a fialovy 😒

alenockap
9. mar 2015

@zuzukaa ja mám ten šedý 😉

zuzukaa
autor
9. mar 2015

@alenockap a nehybe sa vanicka ked nabehnes na nejaky hrbol na chodniku? lebo nejake videa nie konkretne tento model ako sklapali striesku tak sa hlboka vanicka na konstrukcii hybala 🙂 neviem ci to mali zle namontovane alebo co 😀

ollski
9. mar 2015

chicco urban, alebo GB hardy 😉.... myslim ze pre jarn- letne babo super

zuzukaa
autor
9. mar 2015

@ollski no narodi sa v lete ale v zime este bude lezkat 🙂

alenockap
9. mar 2015

@zuzukaa áno toho som sa aj ja bála ked som videla video, ale nieje to tak

dekys
9. mar 2015

Ja som mala gb hardy sivý, ten bol taký, ale ked mala mala vyse roka museli sme kúpiť dalsi kocik kedze tam sa neda spat v nom dobre,ani nohy sa nedaju vystriet

dekys
9. mar 2015

@zuzukaa ja si nepamatam ci sa vanicka hybala,ale prvy sne nali concord neo a tam sa hybala,tak to malo byt.take akoby Odpruženie. Nedrglo to s dietatom,ale ho pohojdalo.kedze to nemalo odperovane kolesa,ani gb nema.a je aj dost tazky ten gb,ked ho teraz porovnavam s navingtonom.