ake su kociky s vanickou ktora sa da prerobit na sportovu cast? Nieje ta latka na vanicke tenka na zimu? Ako sa to riesi iba fusakom?
@zuzukaa my sme mali povodny termin 2.4.(1.4.je moja mama 🙂),).
No nam to stacilo,lebo v druhej polke marca uz tuha zima aj tak nebola ani pri jednom v case narodenia a v zime som ich normalne obliekla tak teplejsie,to uz aj obcas sedkali,takze mali zimnu bundu a aj zateplene nohavice. Maly aj topanocky,lebo svokrovci mu kupili,kedze zacinal pomalinky chodit,no von na chodenie som ho davala,az ked bolo teplejsie,v takom marci-aprili,v zime nie,navyse to sa len rozbiehal,az vo februari zacal.
Takze ja som bola spokojna s tym typom kocika,co som si zvolila,nemusela som skladovat osobitne vanicku a sportovu cast. Jedine ten kryt-nanoznik a ten zaberie minimum miesta. Ja som.potrebovala aj perovanie a velky kosik na nakupy a polohovatelnu rucku kvoli vytahu a aj kvoli tomu,ze kazdy ma.inu vysku,tak si to vie prisposobit.
@zuzukaa a prosim..ktore su este take kociky,ze sa to da? To ma len tak zaujima..lebo pred 5r.,ked som si vyberala kocik ja,som nasla len tento jediny a sa mi to velmi zapacilo. Je zas pravda,ze ja som mala uplne presnu predstavu aky kocik chcem,takze tie moderne s roznymi kolesami robiacimi tri ci styri stopy som ani nepozerala,lebo ja by som si taky osobne nikdy dobrovolne nekupila a z tych,co mi vyhovovali,mali vsetky bud tu sportovu cast osobitne alebo to boli len hlboke kociky. Preto sa pytam. Vdaka.
@bbbarunka ahaa takze ten spodok je vlastne fusakotaska, myslela som, ze iba nejaka latka zakladna. No musim to este overit u predajcu...
@siska53 Tiez chcem taky skladny kocik, lebo prvy sme mali vanicku platsovu a stale niekde sa povalovala bud sportova cast alebo vanicka a do auta to zakazdym rozoberat, no nechcem to uz... poslem IP
chicco urban, alebo GB hardy 😉.... myslim ze pre jarn- letne babo super
@zuzukaa ja si nepamatam ci sa vanicka hybala,ale prvy sne nali concord neo a tam sa hybala,tak to malo byt.take akoby Odpruženie. Nedrglo to s dietatom,ale ho pohojdalo.kedze to nemalo odperovane kolesa,ani gb nema.a je aj dost tazky ten gb,ked ho teraz porovnavam s navingtonom.
@zuzukaa inglesina magnum. Nie je, ja som mala taky ten matracik zo zaciatku. A fusak som kupovala tak, aby sa tam zmestil. Nastavitelny. Dokonca som ho vedela pouzit aj do toho nasho druheho mne ale nevyhovujuceho sportiaka.
Inglesina ma aj remence a ten fusak tam mal otvory priamo na nu,skusala som to este pri kupe,kupovala som to naraz deti mam obe marcove.
Na kociku je kryt,takz mali fusak a ten kryt,prip.sa da dat este deka,ale to sa mne uz zdalo vela. Mam spanielsku deku tusbom pouzivala,ked uz na fusak bolo teplo. Ta deka a kryt stacili.