Dakujem za info, velmi si ma potesila, kocik je naozaj krasny, nema chybu.
@minicko Ahoj. Ja mám kočík Mima Xari a určite by som ho nevymenila za žiadny iný. Malá mi vydržala v hlbokom do 8 mesiacov a teraz mám športiak. Strašne ľahko sa s ním narába. Ja ho mám strieborný a jediná nevýhoda je,že na strieške sú vidieť škrabance. Ale určite ti ho odporúčam. Podľa mňa je to momentálne najkrajší kočík. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Cez striešku mi neprefukovalo. A to sme chodili v každom počasí von. Ja mám k nemu aj originál fusak a keď som ju doňho zapla,tak bola dobre schovaná. Určite treba aj ten. 🙂
Premamam v Bratislave ho ma, aspon surodenecku verziu urcite=)
Ahoj.. Mate skusenosti aj so športovou časťou , vojde tam aj 2 ročne dieťatko??? Vahu sice pisu ze do 17 kg , ale velkostne ... Este sa chcem spytat aka je cena celej zostavy kocik + sada podloziek + fusak ... Dakujem 🙂
ahoj zachvilku aj ja budem majitela mima kocika vymenila som ho za stokke tak som zvedava velmi sa paci
ja som ho videla v Hlohovci v predajni na námestí
Ak myslíš tú čiernu koženú,tak ja ju mám. Je dosť veľká,ale ja ju moc nenosím lebo mi zavadzia hlavne keď mám športiak. 🙂
AHOJTE ...A čo kolieska na kočiariku? sú kvalitné? 😅 Potrebujem kočiarik na cestovanie aj do zahraničia a tak. Dik..
nikto ho nemate? 😕