Kočík Cam minuetto 2013

verka2
18. feb 2013

Ahojte. Prosim Vas nema niektora z Vas skusenosti s kocikom Cam Minuetto 2013? Chcem ho kupit na cesty, ale neviem. Vela fotiek na nete nema a vobec nie su zohladnene bez nanoznika. Velmi sa mi zapacilo, ze v cene ma madlo, nanoznik a plastenku. Potrebujem hlavne na to, aby mi maly v tom spinkal, lebo keby sem niekam cestovali tak cely den by sme boli vonku a on mi este cez den spinka. Za info dakujem. 🙂

danadany
19. apr 2013

Mňa by tiež zaujímalo či s ním má niekto skúsenosti.

heavenblue
28. jún 2013

No co, dievcence? Nikto nema CAM Minuetto? Zaujimaju ma hlavne tie male kolieska. Nekazia sa? Viem, ze kociky CAM maju povest ako velmi kvalitne ... A co hovorite na bezovu farbu? Nebude sa velmi spinit?

duratlicka
11. feb 2014

@heavenblue Bezova sa urcite spinit bude,mne sa paci ten cerveny,nasla som ho za 220eur novy.Ako si sa nakoniec rozhodla?

andrejka170
11. feb 2014

ahojte, ja mam CAM dynamico 3 komb. sa om s nim uplne spokojná. už vzše pol roka malý ma športovu verziu co je podobná minuetto. dobre sa mu vnom spinká a hlavne pohodlne. 😉 😉 😉 😉

1104
15. aug 2014

@andrejka170 ahoj mohla by si mi prosim odmerat plochu na lezanie ? Nikde to neviem najst. Dakujem

andrejka170
26. aug 2014

1104 -plocha na spanie cca. 90 cm, malý má teraz 93 cm a v pohode sa v nom vyspí