Ahojte. Prosim Vas nema niektora z Vas skusenosti s kocikom Cam Minuetto 2013? Chcem ho kupit na cesty, ale neviem. Vela fotiek na nete nema a vobec nie su zohladnene bez nanoznika. Velmi sa mi zapacilo, ze v cene ma madlo, nanoznik a plastenku. Potrebujem hlavne na to, aby mi maly v tom spinkal, lebo keby sem niekam cestovali tak cely den by sme boli vonku a on mi este cez den spinka. Za info dakujem. 🙂
No co, dievcence? Nikto nema CAM Minuetto? Zaujimaju ma hlavne tie male kolieska. Nekazia sa? Viem, ze kociky CAM maju povest ako velmi kvalitne ... A co hovorite na bezovu farbu? Nebude sa velmi spinit?
@heavenblue Bezova sa urcite spinit bude,mne sa paci ten cerveny,nasla som ho za 220eur novy.Ako si sa nakoniec rozhodla?
ahojte, ja mam CAM dynamico 3 komb. sa om s nim uplne spokojná. už vzše pol roka malý ma športovu verziu co je podobná minuetto. dobre sa mu vnom spinká a hlavne pohodlne. 😉 😉 😉 😉
@andrejka170 ahoj mohla by si mi prosim odmerat plochu na lezanie ? Nikde to neviem najst. Dakujem
1104 -plocha na spanie cca. 90 cm, malý má teraz 93 cm a v pohode sa v nom vyspí
Mňa by tiež zaujímalo či s ním má niekto skúsenosti.