Ahoj mamicky a buduce mamicky. Neviete mi poradit, kde sa daju v Rakusku pozriet kociky?? Boli sme cez vikend v Hume vo Viedni, ale tam je len jedna predajna hraciek a maju tam aj par kocikov. Zistila som, ze tam maju na niektore velmi dobre ceny, ale chcela by som vydiet viacej znaciek a vacsi vyber. Kam by sme sa mohli ist este pozriet??? Maju nieco aj v Pandorfe??? alebo v Hainburgu?? dakujem za pomoc a nazor. 🙂
SCS myslis ako Shopping City Sud????
ano 🙂
v haine ani v pardorfe nič také nie je, jedine vo viedni a baby one je dobrý obchod www.babyone.at
babyone je podla mna fakt vyyyborny obchod na vselico. my sme tam kupili aj autosedacku, polohovacie sedatko, a rozne blbosti do zakladnej vybavy ako teplomer a take prkotinky. je tam toho fakt vela a aj kociarov
a je to tam podla mna o hodne, hodne lacnejsie ako tu v BA. 🙂
jeden šporťák je tam za 299 Eur a tu ho predávajú za 16000!!!
No tak to maju teda blby vyber, ked len vo Viedni je predajna 😀 😀 , dakuje tilly, pozrela som ju, ale ani ten vyber, co maju na nete nenaplnil moje predstavy, ale asi bude najlepsie, ked sa tam proste vyberieme a popozerame si, co maju 😉
ja kebyže som teraz tehu, tak by som brala tento
http://www.babyone.at/at/produkte/detail.html?p...
s touto sedačkou
my sme tam kupili autosedacku - skrupinku, za nase v prepocte 4900 SKK a tu vtedy stala 8000 SKK
a môj muž by bral tento 😉
http://www.babyone.at/at/produkte/detail.html?p...
inak, ak máš ešte čas, tak si sleduj www.kika.at, tam je také, že prospekte na boku a tam mávajú občas super akcie na kočíky, to majú raz do roka taký akciový leták a tam sú len kočíky, postieľky, autosedačky a podobné veci pre detičky, ale vtedy majú fakt super ceny, minulý rok to bolo okolo júna, niekedy na konci školského roka
Prene na ten som pozerala,ale nie je k nemu aj sportova cast 😒 A ja by som uz chcela aku kombinaciu. Inak po Viedni, velmi vela mamiciek ma takyto kocik 😉
nastastie cas este mame 😀 Este sme sa nezacali ani snazilkovat, ale chceme mat uz o vsetkom prehlad, aby sme vedeli, kam sa potom vydat na nakupy
tilly, ten Hartan je neskutocny. ja som si ho vsimla uz na nete. 😉
biba, my sme tiež začali najprv kočíkom, mali sme výborný prehľad, potom sme sa začali snažiť a potom striedať kočíky 😀
nici, hej, aj mne sa páči, ale je aj za neskutočnú cenu... 😒 akože toľko sa mi pri mojej nestálosti nechce dávať za šporťák... k tomu ešte min. 5000 taška a asi 6000 fusakotaška, hrúza... ale hartan je hartan...
tilly, mna tiez rozculuju tie kociare, kde si musis vanicku samostatne kupovat, aj tasku a aj fusak..toto bolo presne u casualplayu. vsak je to len o tom, ze potrebuju na tebe len zarabat. a presne ako si napisala znacka je znacka, takze si vedia vypytat. a nielen u kociarov 😖
áno, inak, včera sme boli v alltoys, je tam šmýkačka, tak som malého hodila tam, muž ho strážil a ja som si odskúšala všetky kočíky 😀 (to už je diagnóza)
a strašne sa mi páčil CAM trojkolka, všetko s autosedačkou, nánožníkmi a pod. stálo do 20, ale zas cam nie je bohvieaká značka...
tilly s tou diagnozou sa asi mozeme ist liecit obe 😲 😀 my sme tiez uz vyskusali a mali tri kociare a aj tak stale pozeram po inych. 😲 🙂
Baby a Hartan je daka dobra znacka??? Nakolko som zatial pozerala iba po BA tak poznam len tie nase znacky, cu su tu preferovane. PegPerego, Jane, Cam. .. O ostatnych nemam ani tusenia 😒
biba hej,
Hartan je medzi kocikmi znacka. a tiez Gesslein, Casualplay, Quinny, Neonato, Teutonia - tie co poznam ja. 🙂
ale vobec nemusi platit, ze znacka = kvalita. to inak vo vela pripadoch nesedi. my sme mali prvy Bambino a som fakt bola spokojna, az teda pokial som ho nemusela prerobit na sportak. ale inak fajn. ja si nepotrpim na znacke, pre mna je podstatne, aby bolo dieta v bezpeci a aby vyzeral pekne. 🙂
skus si teraz pozriet , a bola tu aj debata nebezpecne kociare a podla toho sa riad, a nie podla znacky,znacka nie je vsetko, kuk:
Mate niekto skusenosť s kočíkom Graco Quattro de luxe? Pozerala som ho len na nete na rakúskych stránkach a celkom sa mi zapáčil.
hartan je veľmi kvalitná nemecná značka, ale je aj drahá...
ja som mala 5 kočíkov, teda ešte mám tri 😀
Mne sa pacia tie Quinny kociky, ale ak by som si nala vyskladat to co sa mi paci, tak sa nedoplatim. Jane je zla znacka?? Lebo este aj o takej znacke uvazujem 🙂
jedine baby one, budeme tam kupovat aj nabytok do izbicky, nakolko tie ceny niesu take vysoke. V ikei som pozerala kojenecky nabytok, stoji 20 900,-Sk a vyzera hrozne. A kociar kupujeme tento: http://www.babyone.at/at/produkte/detail.html?p...
papa
tinaa aj ja tuzim po takom kociku. Dufam,ze si ho raz, ked budeme cakat baby, kupim. Vy si kupujete aj hlboky aj sportovy? A na kolko vas potom vyjde, ak sa mozem spytat? 🙂
Ahojte mamičky aj my sme chceli íst pozret do Rakúska na športiak stokke ale neviem či sa to cenovo oplatí aké sú tam ceny stokke neviete tak od oka :D
ahoj biba,
velmi dobry vyber kociarov maju v SCS v Modlingu v predajni "Baby one" je tam vela ineho dojcenskeho a detskeho tovaru.