Camarelo Eos - skúsenosti

lilly30
14. feb 2015

Celkom sa mi pozdava ten kocik,len je o nom malo recenzii,tak by som chcela poradit ake ma pre a proti...

filipko14
3. mar 2015

Ja mam len sportovu verziu, kupila som ho minuly piatok a zatial som velmi spokojna, 4 nafukovacie kolesa, nanoznik, strieska s takym siltikom vpredu,ked svieti slnko alebo je velky vietor. Velky nakupny kosik, predne kolesa su otacacie s moznostou aretacie. Akurat tasku som dokupovala,ta nie je v cene. Ale ty asi rozmyslas o trojkombinacii...s tou skusenosti nemam, my sme mali casualplay S4, novy sportak som kupila kvoli tomu,ze byvame v byte a skladovat vanicku a vajicko bolo dost problematicke,teraz mame len sportak camarelo eos 2014.

matkovazuzka
24. mar 2015

@filipko14 môžem sa opýtať či si s ním spokojná ? bábu sa v ňom dobre spinká ? premýšľam na bebetto nico ale zaujal ma veľmi aj camarelo eos .. ďakujem

filipko14
25. mar 2015

@matkovazuzka ahoj, ano, mame ho asi mesiac a zatial uplna spokojnost. Lahky, bez problemov vojde do kufra auta, babo sa v nom pohodlne vyspinka,je dost priestranny. Predtym som mala casualplay,ale ten bol velmi tazky a tazko sa skladal,vzdy to musel robit manzel. Pri camarelo eos to zvladnem sama. Ale rozhodnutie je samozrejme na tebe... 🙂

matkovazuzka
25. mar 2015

@filipko14 dakujem za info 🙂 este som sa zabudla opytat ci sa da dat dp uplneho lahu do roviny aj s opierkou na nozicky lebo niektore kociky napr. Bebetto nico na napisane ze sa da dat do lahu ale nie je to uplny lah v rovine .. takze vojde v pohode do kufra a nezabera vela miesta ? Nesklada sa tazko alebo zlozito lebo vo videu sa mi zdalo ze zaberie dost vela miesta .. dakujem 🙂

filipko14
25. mar 2015

@matkovazuzka tak viac miesta vam zaberie kazdy kocik,jedine golfovy nie...sklada sa lahucko,ked to zvladnem ja,zvladne to kazdy 🙂 a da sa dat do uplneho lahu.

matkovazuzka
25. mar 2015

@filipko14 ďakujem 🙂

suzie1
27. máj 2015

@lilly30 ahoj Radi, aj si kupovala ten kocik?? camarelo eos?? tiez nad nim rozmyslam...len nie je na predajni v Trnave, co ma dost mrzi, lebo som ho chcela vyskusat

lilly30
autor
28. máj 2015

@suzie1 ahoj ano kupila som 🙂my sme ho kupovali v predajni v hlohovci v babymanii tam ho maju aj na ukazku

suzie1
28. máj 2015

@lilly30 dnes som bola ho omrknut vo 4mama a ja neviem..ako si spokojná ?mne sa zdá ťažký a to jeden ťažký mám doma

lilly30
autor
28. máj 2015

@suzie1 no ja som s nim velmi spokojna...neviem nepride mi tazky a zvlada vsetky tereny 🙂a mas este iny vyhliadnuty?

suzie1
28. máj 2015

mala som, ale ved som v predajni stravila hodnu chvilku, a toto bol favorit, len neviem neviem...bojim sa aby nebol aj malemu zachvilu maly...no ved uvidim.

dankariska
2. feb 2016

@lilly30 Ahoj, vies mi povedat, ci sa da sedacka otocit aj na druhu stranu, teda tvarou ku mne? Asi nie, ze?

filipko14
2. feb 2016

@dankariska ja mam sportovu verziu, ta sa neda otocit 😉

andromedia
26. feb 2016

Prosim vas ake velke deti vozite v tomto kociku?

emiliar
11. apr 2016

Ja mam camarelo eos a som spokojna.

bunkacik1
20. jan 2017

ahojte chcem sa opytat neviete mi poradit hmotnost kocika camerelo eos 2015 je 9,5 kg a 2016 je o nieco tahsi uvadzaju 11kg,je to pravdivy udaj je ta 2015 naozaj lahsia dakujem

janixka
13. jún 2017

Ahojte, je tento kočík polohovatelny uplne do lahu?

emiliar
14. jún 2017

@janixka ano je. Mala som eos par mesiacov je velky po zložení a mne bol trochu ťažší. Vymenili sme za iny.

janixka
14. jún 2017

@emiliar jaj takto. a pre ktorý si sa potom rozhodla? Pýtam sa preto lebo mám 5 mesačnú malú a nevopchá sa mi už do vaničky ale ešte mi samostatne nesedí. ...

emiliar
14. jún 2017

@janixka
@janixka baby jogger city mini zip je superny. Lahko sa sklada, ľahký je. Aj mi bude ľúto ked ho budem predavat.

janka12350
1. apr 2018

@janixka akýá nakoniec si vybrala ja mam pol ročnu malu a tiež sa nezmesti do vaničky my sme si vybrali eos

janixka
1. apr 2018

@janka12350 Ahoj, mám ten eos už asi 8mesiacov a je super 🙂 dá sa dať úplne do ľahu, a aj keď tam dám fusak, malá tam má dosť miesta - je veľmi priestranný, som spokojná 🙂
Aj tá strieška je super riešenie proti vetru alebo slnku 🙂