Bledý kočík

diamantgirl
9. okt 2016

Baby ako ste spokojne s kočíkmi v úplne bleduckej farbe. Ide mi hlavne o zimu ked bude clapkanica a blato ci nebude taký bledý kočík hned zaprskany.

Ďakujem

zooeynka
9. okt 2016

Bude zaprskany, ale je to kocik...ma ti sluzit, nie ty jemu neustalym pranim ;)

carrie4
9. okt 2016

@diamantgirl ja som mala kočík pieskovej farby polstrovanie a kostru mal čiernu, v člapkanici nikdy nebol nejako zafrkaný. To skôr som prala ked v ňom drobci jedli 😀

dahmaral
9. okt 2016

Mame biely kozenny..mala sa narodila v januari..uuuuplne v pohode..ziadny problem

diamantgirl
autor
9. okt 2016

Ďakujem za odpovede

tanina724
9. okt 2016

Ja som mala bledučký, smotanový. Stačilo, keď bola hmla a zo stromov kvapkala voda. A fľaky tam zostali. Od septembra do marca som ho 3 krát prala.

majka1891
9. okt 2016

Mam biely a som spokojna.

lolalita
9. okt 2016

Mala som krémový kočík a nebol najmenší problém. Dal sa prať, ale celú zimu ani nebolo treba. Manžel trocha ufulal vajíčko od rúk, ale dobre sa pral a pekne som si ho zabalila a odložila pre prípadné ďalšie bábo. Každý ten kočík obdivoval. Teraz mám sportak čierny a je špinavý v kuse. Asi to bude aj tým, že bábo je väčšie a všetko ufula.

shia
9. okt 2016

ja som mala 3 roky dennodenne pouzivany cisto bezovy kocik, a absolutne bez problemu a bez starostlivosti, mala som Dada Paradiso - Carino, potah sa dal super utriet keby daco,ale nebolo ani treba ;)

katrin21
9. okt 2016

ja mam bledulillinky textilny a som spokojna, nespini sa vobec, je to CAM limitka s krystalikmi a je to akoby take impregnovane, spina sa na to nechyta... skoda, ze mala z neho uz vyrastie , lebo ked je zima vozim ju este aj v nom....a sportak uz mam iny...

iukas
10. okt 2016

mala som bledoruzovy CAM, nemal sa z coho spinit, spinavy bol az sportiak, ked deti v nom jedli piskoty a chrumky, sem tam som ho cely vyzliekla a hodila do pracky. Ak mas obavy, prever si, ci je mozne z tvojho kocika textilne casti dat dole a vyprat.

rora
10. okt 2016

Ani jeden kocik som nemala od clapkanice zaprskany, to schytal vzdy len ulozny kosik zospodu a ten som cistila z casu na cas. Ako tu bolo spomenute, spinavy bude az sportiak a nezalezi na farbe... Vidno to bude skoro vzdy.Mala som tmavofialovy,tmavohnedy, bledy bezovy, cerveny a teraz bledohnedy kocik a tie rozzuzlane tycinky,piskoty,rozky ci pripadne pogrckanie cistim s handrickou a kefou skoro po kazdej prechadzke... Ako s dcerou,tak aj teraz so synom...

11031981
10. okt 2016

Ja som mala bezovy 2,5 roka.Z clapkanice ani od mlak nebol zaspineny.skor od jedla,ale vsetky flaky sa vyprali.asi zalezi skor na latke ako farbe

smitjan
10. okt 2016

nema sa ten kociar od coho zaspinit nejako 🙂 jedine spodok nejako od kolies alebo tak ale inak nie. Kamoska mala taky a ked bol spinavy tak jedine od papania 🙂 od vyzivy sem tam a tak. Ale inak si ho chvalila 🙂

zabina27
10. okt 2016

tak ja som oproti vsetkym tu pisucim zienkam prisla na to, ako sa da bledy kocik zaspinit 😀 tiez mame cast na vanicke bledu, no a jednoducho sa spini vtedy, ked sa napriklad pchas s nim do mensieho vytahu, do dveri (napr. na urade, do obchodu, do panelaku, hocikde), alebo ked ho skladas do auta, proste ked si nedas pozor... ale teraz pri druhom babatku sa spini aj tym, ked sa starsi krpec chce pozriet na babo a chyti sa vonku kocika rukami, ktore ma zrovna ufulane, ked na kociku musim vozit jeho motorku, bager a podobne 😀 kvoli snehu, clapkanici sa mi nikdy nezaspinil...
takze za mna - bud taku bledu cast, ktora sa da lahko utriet alebo oprat alebo radsej iny kocik 😉

diamantgirl
autor
10. okt 2016

Ďakujem všetkým 🙂