Zozelenel mi piercing v pupku. Čo teraz?

sunny8
25. feb 2017

Ahojte uz cca 2 tyzdne mam pierc v pupku cize pomerne cerstvy. Co sa tyka hojenia nemalo sa co hojit hned v den prepichu mi to odcervenalo a je to na pohlad akoby som ho mala roky. Neboli ma ani nic len v studiu povedala ze sa spociatku rychlo zrasta ze az po troch mesiacoch mozem vymenit nausnicku. Tu co mam momentalne je z chirurgickej ocele ale mam problem s tym ze mi to zazelenalo. Ako napr prsten z bizuterie ked zreaguje s potom tak ostanu zelene skvrny na prste. A to mam zeleny cely pupok. Umyjem si ho moc mi to nepusti dolu a o par hodin je zasa zeleny az uplne zdnu. Ako to odstranit? Ked ho nemozem este menit nechcem riskovat ze zarastie alebo ze dam zlu nausnicku a bude mi to hnisat. Urcite mate skusenosti kedze zo zaciatku je dobre mat chirurgicku ocel a proste pupok je miesto citlive na hocijake ine kovy. Neviem cim to zmyt popripade co pouzit aby mi to vobec nezelenelo kedze na takom mieste sa stale clovek akoze poti ved teraz ked je zima mam vzdy pupok zakryty oblecenim. Fakt vas prosim o rady a dakujem ;)

ivanka12311
25. feb 2017

No moc ti neporadim..Ja by som takú chujovinu do pupka ani nedala robiť nieto ešte nosiť🙄

sunny8
autor
25. feb 2017

@ivanka12311 tiez som mala taky postoj nedajboze aby sa mi dakto dotkol pupka neprijemne pocity a podobne ale kolkokrat som to videl tak som po tom zatuzila bala som sa horsie akoby som sla do zubara ked som videla aku ihlu do ruk zobrala ale prepich bezbolestny v beznom zivote to ani necitit ze to tam je nehnisalo mi to coho som sa dost bala po tom co som si nacitala vo forach akurat no nemozem sa kupat maximalne tak sprchnut a mne bublinkovy kupel dost chyba ;) ale inak pekna a prakticka ozdoba pri nicom to nevadi ani pri zohybani ani pri brusakoch ani pri spani na bruchu su zeny co to maju roku v tehu vyberu po porode zasa daju naspat ;)

mon895
25. feb 2017

A je urcite z chirurgickej ocele? Ja som totiz mala chirurgicku 10r a nikdy to nezozelenalo ale strieborny ano po 2tyzdnoch pripadne nemas na nom privesok? Tie nebyvaju z chirurgickej

sunny8
autor
25. feb 2017

@mon895 isla som do studia s vlastnym kupenym piercom v bizuterii a ona mi povedala ze nevie z akeho kovu to je ze ona ma iba z chirurgickej ocele ze nemam si tam davat hocico ... Tak teraz som nasla n nete ze v kontakte s potom moze chirurgicka ocel zozeleniet a umyt sa v mydlovej vode a zide to dolu skusala som ale nemozem ho este dat dolu tak pokial sa dalo tak som to vycistila zislo to trocha uvidim dokedy to vydrzi doteraz som to cistila len v cistej vode lebo mi to nehnisalo ziadnu vodicku ani dettol som.nedavala som.citala ze ani mydla ani alkohol nic tak len vodu. Skusila som teraz teda to mydlo a zatial dobre ... Na jednej stranke to pise na druhej tamto preto sa radsej pytam na osobne skusenosti ;)