Zlé výsledky z cytológie a Indonal

jednoducha
5. jan 2015

Mám hraničné výsledky z cytológie.Lekár odporučil opakovanie cytológie o 6 mesiacov. Doporučil užívanie Indonalu a hlivy ustricovej. Pomohlo Vám užívanie indonalu? Pil ho aj Váš manžel?

ena70
5. jan 2015

@jednoducha indonal sú kapsule, čiže to sa nepije 🙂 ale užíva.... je to veľmi dobré na cysty, hormon.porucy a tak....ja som nemala problemy s cytológiou, skor s prsníkom. a funguje to. ked si vygooglis Indonal alebo sa to volá aj INDOL3C tak tam najdes popis... je to účinné aj pre ženy aj pre mužov (prostata)

zuzka0605
5. jan 2015

ja som tiez mala take hranicne 2-3 a o 3mes som to mala 2, takze nic sa neriesi.a ano uzivaj indonal vraj pomaha.na dalsej kontrole to budes mat OK

reni1512
5. jan 2015

Indonal su tablety a ano pomahaju...su na prirodnej baze a neuskodia ti, mozu sa uzivat aj preventivne. Nic tym nepokazis. Ale treba si precitat uzivanie, lebo tam musi byt pauza. 🙂

zuzka0605
5. jan 2015

a manzel nie..na co???su to kapsule inak.

velkacica
5. jan 2015

@zuzka0605 možno preto, že je prenášačom HPV

zuzka0605
5. jan 2015

@velkacica horsie vysledky nemusia byt preto ze ma HPV...to by malo byt napisane v tom vysledku, ci je tam HPV

velkacica
5. jan 2015

@zuzka0605 NAJČASTEJŠOU príčinou abnormálneho Pap výsledku je ľudský papilomavírus. Existuje viac ako 40 typov HPV, ktoré môžu spôsobiť genitálne bradavice a rakovinu krčka maternice, rovnako ako rakovinu pošvy, penisu, konečníka a vulvy. HPV často nemá žiadne zreteľné príznaky. Keď má žena typ HPV, ktorý spôsobuje genitálne bradavice, môže si všimnúť, ploché alebo vyvýšené pupáčiky telovej farby, ktoré vystupujú na veľkých pyskoch pošvy alebo konečníka. Avšak, genitálne bradavice sa objavujú aj vo vnútri konečníka, pošvy a penisu, ktoré je ťažké vidieť.
http://zena.atlas.sk/obavat-sa-zlych-vysledkov-...

tinulikk
4. feb 2015

@jednoducha ahoj, ja som tiez uzivala indonal, kupila som ho aj manzelikovi ale on ho nakoniec vobec nebral. Posledne balenie som len zacala uzivat a kedze som uz mala dobre vysledky tak som ho vysadila. Ak by si chcela mozem ti ho predat (na cene sa dohodneme) - len pozriem doma ake su to balenia (mam aj pre zeny aj pre chlapa).

mell88
25. máj 2015

PREDÁM dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. V prípade záujmu píšte IP, ďakujem. 😎

denask1234
7. júl 2016

@mell88 ahoj, už asi nepredávaš, kedže je príspevok starší,že?

mell88
7. júl 2016

@denask1234 stále je to aktuálne 😉 Ak máš záujem napíš IP 😎

mell88
11. aug 2016

Ponukam na PREDAJ dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. (PC pri 120 kapsuliach bola 32 €). V prípade záujmu píšte IP, ďakujem.

mell88
11. aug 2016

@denask1234 stále je to aktuálne. Ak máš záujem napíš IP.

wolfinka88
11. nov 2016

@mell88 este ho mas?

mell88
11. nov 2016

@wolfinka88 áno - stále je aktuálny, v prípade vážneho záujmu napíš prosím IP 🙂 Pekný večer.