Zápal močových ciest a bolesť v krížovej oblasti

alinaa
27. nov 2013

Ahojtte... chcela by som opytat na nazor, pripadne osobnu skusenost. Lekarka mi diagnostikoval zapal mocovych ciest. Berem biseptol- 2 dni. Vsetky doterajsie priznaky mi ustupili - palenie, caste mocenie, zakaleny moc. No od vcera ma nehorazne zacalo bolet v krizovej oblasti. Viem, ze je to jeden z priznakov, ale preco az teraz ked uz mi to vyrazne ustupuje. Neviete cim to moze byt? Bojim sa len, aby zapal nepostupil vyssie k oblickam. Dakujem za vsetky prispevky a snahu pomoct.

jurkovamiluska
27. nov 2013

ja som mala tiez zapal moc.ciet ale krize ma napr.vobec neboleli. ja by som isla na tvojom mieste k doktorke. aj ked to nemusi byt nic, ale radsej skor ako neskoro

sendy182
27. nov 2013

@alinaa ahoj zajtra sa zastav radšej u svojho obvoďáka alebo ak chodíš k urológovi 🙂 .......kríže ťa nemajú čo bolieť ak už máš nasadenú liečbu.....veľa tekutín pi.....urologický čaj aj 2 l.....brusnice....nejedz nič kyslé a korenisté kávu vynechaj...........byť v teple....aj tielko, ponožky na noc.....zápal treba poriadne vyliečiť zvykne sa potom opakovať....

dani84
28. nov 2013

ja som mala zapal mocovych ciest pred dvomi tyzdnami, mala som dvakrat rozne antibiotika, lebo prve nezabrali... Beriem dodnes, ale chrbtica ma nebolela, radsej bez k doktorovi , aj ja pijem urologicky caj a ako ti baby radia, hlavne v teple

mamkabeika
28. nov 2013

Mohlo to postupit k oblickam. Chod k dr.

chokma
28. nov 2013

tiez si myslim, ze to mozu byt oblicky, hlavne ked si buchnes po bokoch od chrbata, tak si ich budes citit...

aristka
28. nov 2013

čo tak smer dr.a riešiť to s ňou...

babkabubko
28. nov 2013

bylinné kvapky z výťažkov bylín na podporu funkcie obliečiek, pri chorobe, po zápale a pod.