Vymáhanie odškodného po nehode, ktoré spoločnosti mi s tým pomôžu?

janickajanicka
20. aug 2019

Zaujímalo by ma,či má niekto z vás skusenosti so spoločnosťami, ktoré sa zaoberajú odškodnením po nehode. Aj pozitívne aj negatívne. Taktiež mi nie je dosť jasné, aký je rozdiel,keď Vám v tom pomáha nejaká spoločnosť. Dakujem

kaki3
20. aug 2019

Kancelaria poistovatelov, ak mas nejaku zlu skusenost s odkosdnenim od poistovne, tam sa mozes stazovat a oni to vsetko presetria este raz

svettii
20. aug 2019

Tak tak mali by to, že oni to na novo prešetria

janickajanicka
autor
20. aug 2019

@svettii
@kaki3 no mne ide skor o to,ze este som si.o.nic neziadala nakolko marodim a uz mi viaceri vraveli,ze to mam.hned dat nejakej spolocnosti.

renatik91
20. aug 2019

@janickajanicka Vedie sa aj trestné konanie?

janickajanicka
autor
20. aug 2019
sandral
20. aug 2019
vejapa76
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabu_lienka
21. aug 2019

@janickajanicka advokat, ktory sa zaobera odskodneniami. V pripade potreby vie odškodné (napr. nemajetkovu ujmu) zalovat na sude (na rozdiel od spominanych spolocnosti, ktore vedia pomoct pri spisani narokov a uplatneni v poistovni)

renatik91
21. aug 2019

@janickajanicka Ak sa vedie trestné konanie, je možné vyčísliť výšku škodu a zároveň si ju uplatniť najneskôr do skončenia prípravného konania (vyšetrovania). Súd môže k jej náhrade zaviazať v odsudzujúcom rozsudku. Advokát Vám pomôže.

janickajanicka
autor
21. aug 2019

@gabu_lienka kolko si tak priblizne beru tie spoločnosti pri pomoci spisania dokumentov v poistovni?

martinjankovsky
Odpoveď bola odstránená
Zobraz