Ahojte,
uz 3ti den mam takto vyhadzane brucho(v skutocnosti je to trochu horsie 😅). Trochu to svrbi. Od vcera si davam fenistil kvapky, no neviem ci zaberaju. Ak to do pondelku nezmizne, tak pojdem samozrejme k dr.
Len ci neviete co by to mohlo byt. Nikde inde vyrazky nemam. Nepamatam si, zeby som jedla nieco nove 😏
@larvuska len ja nie som tehotna 🥺
No nevadi. Ved uvidim ked to nezmizme co povie dr. Len neviem co si mozem na to davat
ôže to byť kľudne alergia na zle vyplákaný prací prostriedok. Skoč do lekárne a miesto fenistilu si daj zodak . 7 tabl. je bez predpisu.
@janage dakujem. Skusim zajtra skocit. Teraz mi napadlo, ved ja som menila avivaz 😩
Ale nikdy som s tym problem nemala 🤔
Tak na začiatok obliecť niečo čo nebolo v novej aviváži a ten zodak. Prípadne ak by si mala doma dithiaden tak 1tbl. Ak to stiahne, tak alergia
@janage dithiaden nemam 🤷♀️
to je na predpis, zvyknú ho mať doma alergici. Nevadí, zajtra kúp zodak, vysaď fenistil kvapky a daj si ho. Ak sa stav nezlepší v pondelok smer kožné😉
Ahoj,ja som mala podobný výsev kde som čakala druhé dieťa.V tretím trimestri začal výsev pod prsiami.Doslo to do takého štádia ,že som chodila pravidelne na kožné,skoro každý tyzden a menili mi rôzne masticky.Ten výsev sa postupne rozšíril aj na brucho.Cítila som neznesiteľne svrbenie.Aj v noci,rúk,chrbta.Bolo to hrozné.Nezistilo sa z čoho to môže byt.Robili mi krvné testy,sledovali pečeňové testy…žiadne dramatické hodnoty.Skončilo to,až som porodila.Až vtedy to celé zmizlo.Teraz som v 17 tyzdni tretieho tehotenstva a opäť má svrbia prsia a pod nimi.Trosku som vysypana,dá sa to zvladnut.Na koznom som nebola.Pôjdem až by sa zhoršovalo.Verím že nie,lebo sa bojim,už som tým prešla a bolo to narocne.