Výber krčných mandlí a následná bolesť uší

gabika8855
27. nov 2022

Ahojtez poradte mi prosim nejake triky pri vybere krdnych mandli. Som 6 den po vybere a ja saliem najmä moje usi. Neskutocne bolia. Dali mi v nemocnici flector ten si kuskujem aby som aspon co to vydrzala nakolko sa skoro kazde 3 hodiny ta bolest vracia. Niekomu je dobre ked pije cim viac vody tym lepsie u mna naopak cim viac pijem tym viac to stipe. Mam studeny obklad na krku ale ani ten nepomaha. Ja viem ze to treba len vydrzat no tie usi su neskutocne. Preto ci nemate niekto nejake napady co a ako nech sq co i len trosku zlepsi toto utrpenie.
Dakujem

zobaka
27. nov 2022

kazdym dnom sa to bude lepsit, pripomenula si mi, ako som si tiez liek proti bolesti rozrabala vo vode, viac to bolelo doma ako tesne po zakroku, ale o chvilu si na to ani nespomenies

gabika8855
autor
27. nov 2022

@zobaka presne viac to boli doma ako po zakroku no mam dojem ze je to kazdym dnom horsie a nie lepsie

zuzi56
27. nov 2022

@gabika8855 ja som si ten flector rozmiešala v 2 dec vody a pila som každú hodinu trocha z pohára, lebo za 24 hodín som si musela dať 3 krát flector a tým postupnim upijanim som použila len dva.
Desiaty deň budeš cítiť pekne zlepšenie, inak nič neporadím, prežila som to tiež na flectore.

janinah
27. nov 2022

Studeny obklad okamžite vyhoď a ber analgetiká podla návodu z letáku lieku,to čo za hlupost kuskovanie,samozrejme,že kusok tbl nepomôže,ak máš zobrať celu,ved ak sa ti minie flector,tak ti ho dr. predpíše,stačí mu zavolať alebo si kupiš volnopredajne analgetikum.Bolesti aj uší sú v norme,trvá to 10-12 dní.

gabika8855
autor
27. nov 2022

@janinah velmi jednoducho kuskovanie ak si aj dam cely liek zaberie na max 3 hodiny....to by som denne musela uzit 9 liekov ale ja mozem max 3 lieky za 24 hodin cize takto uzijem 3 lieky maximalne ako mam a vydrzim ....cize mne kuskovanie pomaha inak by som uz davno skrabala steny takto to zvladam lepsie tie bolesti.....a preco studeny obklad mam vyhodit? Vsak mam este opuch

gabika8855
autor
27. nov 2022

@zuzi56 mna hlavne tie usi trapia neskutocne

janinah
27. nov 2022

@gabika8855 studeny obklad má význam jedine tesne po operácii,aby nedošlo ku krvácaniu....proti opuchu ani bolesti nemá význam a zbytočne sa ním nachladíš....nie som laik,takých pacientov mi prešlo rukami na stovky...