V noci som zjedla pizzu s hranolkami a je mi nevoľno

carolinaherr
11. okt 2024

Zjedla som teraz v noci pizzu s hranolkami a je mi strašne ťažko na žalúdku až nevoľno by som povedala taký hnusný pocit na blutie , čo mám robiť aby to prešlo ? Fakt to cítim ťažké na žalúdku a vsetko mi kde hore

andrea2323
12. okt 2024

@carolinaherr mineralka prio cola na odgrgnutie, pancreolan..

jumama
12. okt 2024

Chod sa vonku prejst aspon kilometer dva, vytravi ti, travenie sa da do pohybu....

basullinka
12. okt 2024

Len vydržať ,ideálne sa ísť aj teraz ráno prejsť, prípadne vyprošťovak a nabudúce si na to dať pozor

lobelie
12. okt 2024

@carolinaherr pancreolan a pohoda 😃 prepáč ale si sa prežrala

patus_2
12. okt 2024

@carolinaherr choď sa prejsť, čerstvý vzduch, pohyb a bublinkové voda/vyprostovak ti pomôže. Poprípade ak ti je na zvracanie, tak sa tomu nebran, keď to dáš von, bude ti lepšie.

januska12323
12. okt 2024

Keď už máš pocit na vracanie tak najlepšie čo môžeš urobiť je dať to von.

laskonka_lasky
12. okt 2024

Daj si bystrinku,prechádzka a snáď sa ti polepší. Alebo to dať zo seba von,to zaberie na 100%

alickapusinka
12. okt 2024

Na noc pizzu a hranolky obe mám rada ale v noci určite nie už ani o 18:00 by som nezjedla vypražane ak tak tak nejaký rožok z maslom ale nie na noc toto.Daj si pepsi alebo čokoľvek na vygrganie.

fadama
12. okt 2024

Sóda, to ti pomôže. Je to síce hnusné a možno ti pomôže sa aj 🤮

carolinaherr
autor
12. okt 2024

Už je ráno síce neje mi už nevoľno ale stále mám plný žalúdok no mám dosť dnes sa asi nenajem už 🤣 už nikdy nezjem pizzu

carolinaherr
autor
12. okt 2024

A hádajte čo. 🤣 momentálne som dojedla hranolky s barbeqiu omáčkou 🤣 je 00:49 a zas mi je napicu asi sa neponaucim

ina2405
13. okt 2024

@carolinaherr keby si videla, čo ti s telom robí takéto večerné a nočné "žranie", ako si tým narušuješ metabolizmus a zvyšuješ inzulínovú rezistenciu, nerobila by si to.

milanm12
13. okt 2024

Mohla si si jebnut prsty do krku a nechať tomu voľný priebeh. Určite to máš natrénované s inymi orgánmi tak by to nemuselo byť take hrozne ..do budúcna. Teraz už je asi neskoro takáto rada.

carolinaherr
autor
13. okt 2024

Ľudia ja mám poruchu príjmu potravy a som na prelome anorexii preto sa snažím jesť večer a také jedla no mne je potom nevoľno chcem jesť no furt mi je potom zle

carolinaherr
autor
13. okt 2024

Ja sa neprezieram

basullinka
13. okt 2024

@carolinaherr a takýto spôsob ti poradil psychológ, doktorka alebo nejaký nutričny poradca? Lebo toto nie je optimálny spôsob ako to riešiť. Nemusíš nutne jesť hranolky a pizzu pri boji s anorexiou

carolinaherr
autor
13. okt 2024

@basullinka nie ale tak už sa nemozem na seba pozerať ako vyzerám , a ľutujem môjho manžela že ma zenu úplne na hovno tak sa snažím jesť kedy koľkek a čokoľvek aj keď zo je takym spôsobom

basullinka
13. okt 2024

@carolinaherr len si môžeš ublížiť ešte viac. Ver mi, sama som si tým prešla. Keď nevieš ako na to, choď za odborníkom