Zjedla som teraz v noci pizzu s hranolkami a je mi strašne ťažko na žalúdku až nevoľno by som povedala taký hnusný pocit na blutie , čo mám robiť aby to prešlo ? Fakt to cítim ťažké na žalúdku a vsetko mi kde hore
Chod sa vonku prejst aspon kilometer dva, vytravi ti, travenie sa da do pohybu....
Len vydržať ,ideálne sa ísť aj teraz ráno prejsť, prípadne vyprošťovak a nabudúce si na to dať pozor
@carolinaherr pancreolan a pohoda 😃 prepáč ale si sa prežrala
@carolinaherr choď sa prejsť, čerstvý vzduch, pohyb a bublinkové voda/vyprostovak ti pomôže. Poprípade ak ti je na zvracanie, tak sa tomu nebran, keď to dáš von, bude ti lepšie.
Keď už máš pocit na vracanie tak najlepšie čo môžeš urobiť je dať to von.
Daj si bystrinku,prechádzka a snáď sa ti polepší. Alebo to dať zo seba von,to zaberie na 100%
Na noc pizzu a hranolky obe mám rada ale v noci určite nie už ani o 18:00 by som nezjedla vypražane ak tak tak nejaký rožok z maslom ale nie na noc toto.Daj si pepsi alebo čokoľvek na vygrganie.
Sóda, to ti pomôže. Je to síce hnusné a možno ti pomôže sa aj 🤮
Už je ráno síce neje mi už nevoľno ale stále mám plný žalúdok no mám dosť dnes sa asi nenajem už 🤣 už nikdy nezjem pizzu
A hádajte čo. 🤣 momentálne som dojedla hranolky s barbeqiu omáčkou 🤣 je 00:49 a zas mi je napicu asi sa neponaucim
@carolinaherr keby si videla, čo ti s telom robí takéto večerné a nočné "žranie", ako si tým narušuješ metabolizmus a zvyšuješ inzulínovú rezistenciu, nerobila by si to.
Mohla si si jebnut prsty do krku a nechať tomu voľný priebeh. Určite to máš natrénované s inymi orgánmi tak by to nemuselo byť take hrozne ..do budúcna. Teraz už je asi neskoro takáto rada.
Ľudia ja mám poruchu príjmu potravy a som na prelome anorexii preto sa snažím jesť večer a také jedla no mne je potom nevoľno chcem jesť no furt mi je potom zle
Ja sa neprezieram
@carolinaherr a takýto spôsob ti poradil psychológ, doktorka alebo nejaký nutričny poradca? Lebo toto nie je optimálny spôsob ako to riešiť. Nemusíš nutne jesť hranolky a pizzu pri boji s anorexiou
@basullinka nie ale tak už sa nemozem na seba pozerať ako vyzerám , a ľutujem môjho manžela že ma zenu úplne na hovno tak sa snažím jesť kedy koľkek a čokoľvek aj keď zo je takym spôsobom
@carolinaherr len si môžeš ublížiť ešte viac. Ver mi, sama som si tým prešla. Keď nevieš ako na to, choď za odborníkom
@carolinaherr mineralka prio cola na odgrgnutie, pancreolan..