Trombofília a antikoncepcia Novynette

jessi03
10. apr 2018

Ahojte gyn prehodnotil a zvolil mi inu antikoncepciu zevraj tieto starsie maju mensie mnozstvo hormonov a tym je aj nizsie riziku vzniku tromboz plus ktomu mi predsal Mobivenal micro ako prevenciu a od hematologa mam ten aspirim protect o tyzden cakam mestruaciu a zacat ju mam uzivat v piaty den a od zajtra zacnem uzivat tie lieky na krv.tak mi bolo radene aj gyn aj hematologom.Snad to bude vsetko v piriadku.

ladylili
11. apr 2018

neviem na čo riskujes s antikoncepciou ked mas trombofiliu? aj ja mam a teda mne dr zakazal brat hromonalne tabletky. ved ta to moze zabit

montemotherone
11. apr 2018

@jessi03 mne rovnako gynekológ neodporúča antiku. Chceš riskovať zdravie? 🤔

ladylili
11. apr 2018

@montemotherone mne rovno ako vyslo ze mam v rodenu hned aj zakazal. ze mam stastie ze mi nic neporobilo alebo skor bolo mi ztoho vzdy nejak zle tak sme vysadili a prislo sa na to ze ani nemozem.

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili ano ale mam cysty a bolesti.Toto je mozna luecba a prevencia nich.

jessi03
autor
11. apr 2018

@montemotherone ty mas tiez trombofiliu?

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 tak neviem no. neriskoala by som. a cysty riesila inak( doktorom to je jedno , hlavne ak to clvoek nema prestudovane)

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili vedela by si mi nejak poradit?

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili mavam velmi silne plodne dni tvori sa mi vela vajicok som velmi plodna....otehotniet planujem ale momenralne sa to neda

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 mne na cystu osobne davali inekcie. ze ake neviem presne. ale tiez som ich mavala

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili thiamin aj mne...ale pomohlo len na chvilu

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 hej hej poznam to ajaj mam rovnako.- ale treba neico vydrzat a neriesit to stym cim si len ublizis a mozno kym sa dostanes k otehehotnenie sa nepodari

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili ako dlho ti ich davali?skusala si aj nejake ine vyrobky napr.prirodne

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 ano wobenzym som brala odtvedy mam vsetko ok 🙂

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili mavas aj navaly tepla?a bolesti v pidbrusku?

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 ano ja mam mega silne boelôsti a dokonca mam problem z menzesom krvacam moc aj doapadavam vraciam ale proste som tu

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili wobenzym kupim v lekarni?cena je aka?

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 je drahsia ale ano .

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili dakujem vyskus je to na cysty a tak...?kto ti to poradil?

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 jer to na vela veci skus na nete precitat. jeden znamy moj je dr.

jessi03
autor
11. apr 2018

Dakujem za radu

jessi03
autor
11. apr 2018

Dievcata dakujem za rady.Nedam sa na to.

jessi03
autor
11. apr 2018

@ladylili on je volnopredajny vsak?aka bola cena cca?a teraz si na tom ako zdravotne?

ladylili
11. apr 2018

@jessi03 tteraz dobre snazime sa o babo. ano volnopredajny tak ja som to dostala ako darcek od nasich lebo je to aj okolo 100eur neviem fakt treba sa na to pozriet. ale ja som brala denne 3x 3,

montemotherone
11. apr 2018

@jessi03 áno

montemotherone
11. apr 2018

@ladylili
@jessi03 baby, skúste hormonálnu jogu, pupalku (olej, kapsule), bylinky- alchemylka, rebríček- zenske, medovka, pamajoran- na uvoľnenie... Skúste si aj riešiť chrbticu- cvičenia Ľudmily Mojžišovej. Blokácie v krížovej časti často súvisia s menštruáciou (silou, zrazeninami, bolesťami...)

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessi03
autor
12. apr 2018

@lenkakravcova otehotniet chcem😊tak uvydime ci sa podari.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucinocka
12. apr 2018

@jessi03 si na najlepsej ceste sa zabit...ak si este nemala tromb, si vyskusaj jaka je to bolest..