Teplota u dospelého

3. máj 2024

čaute baby prosim nemate skusenost s teplotou 2hý deň bez iných problemov? Žiaden kašel,sopel proste nič. Len teplota ktora sa veelmi tazko zraza a teda zimnice. Co to moze byt? Ani jest mi nechuti

minenkak
3. máj 2024

Zapálené močové cesty

autor
3. máj 2024

@minenkak to je inak pravda ze mam blby pocit pri cikani, ale ze by z toho teploty 38,5-39 skrz močové?

minenkak
3. máj 2024

Samozrejme aj vyššie

zojanka
3. máj 2024

Môže to byť aj obyč.viróza. Nám syn doniesol zo škôlky sopel a kašel. Všetci sme sa nakazili, ale muž mal iba teplotu 3dni bez iných príznakov.

autor
3. máj 2024

@zojanka hm ďakujem, vazne? Teraz niekedy to bolo? Ja to mam jedina doma tak to tak dufam aj zostane

viestta
3. máj 2024

Piata choroba

bambieblue
3. máj 2024

Choď na pohotovosť a dones aj tvoj moč nech ti vyšetria aby potvrdili alebo vylúčili zapal močového mechúra

martinastaj
3. máj 2024

Tiež by som sa priklonila k piatej chorobe, kamoška 4 dni iba teplota 38,7 a potom výsyp......skoré uzdravenie

terka224
3. máj 2024

Ja som teda mala teraz, 3 dní teplota a nič iné mi nebolo. Potom začalo bolieť neskutočne hrdlo, tak mám antibiotiká a už dobre. A nie je to piata choroba, to som už mala. Zase nejaky vírus

lucia31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia31
3. máj 2024

Mala som to isté minulý týždeň,len horúčky a nič iné...nakoniec to bol podla doktorky nejaký vírus, mala som v krvi zvýšené monocyty...

anavixy
3. máj 2024

Tazko povedat bez vysetrenia. Ja len ze lieky od teploty si davkuj aj podla toho, kolko vazis, neviem co uzivas, ale napr. pokial nemas 50kg, tak jeden paralen nestaci 🙂 mozu byt kludne mocove cesty aj nejaka viroza, bud pockaj do pondelka alebo chod zajtra na pohotovost, ak to nezvladas (a aj ak mas blby pocit pri cikani…). Zimnice su z toho, ze ti stupa teplota, telo si teplo vyraba trasom svalstva, preto zimnica a triaska je predzvest horucky.