Ahojte mamicky. Potrebujem radu. Svrbi ma fest pokozka hlavy. Nemam lupiny. Zmenila som sampon ale citila som ze mi nesadol podla kvality vlasov. Dalsi den som bola uoratovat u jedneho pana. Same chlpy od maciek a vela prachu. Proste chlap ktory nepozna cistotu. Mohol mi uskodit ten prach a chlpy z maciek? Sampon uz nepouzivam. Dala som si ho len raz.
nech ti niekto skontroluje hlavu,či si nechytila vši
@natalysb tiez to obcas mavam takto, jedna youtuberka ktora sa venuje len vlasom (ellebangs) vravela v jednom svojom videu, ze lupiny nemusia mat ocividny prejav (ajked to z ich pomenovania vyplyva v slovencine). Lupiny su ak sa nemylim plesnoveho povodu a jeden z typov tohto ochorenia, pripadne zaciatok "klasickych" lupin je svrbiaca pokozka hlavy...mne zabera head&shoulders, pouzivam iba tie 1-2 dni ked sa svrbenie objavi
@natalysb riesila som to asi 3-4 mesiace do zadu. Isla som sa zblaznit. U mna zabralo vysadit komerncnu kozmetiku plnu chemikalii, parabenov a silikonov a kupit prirodnu kozmetiku na citlivu svrbiacu pokozku. Je ich na trhu viac znaciek. Ja som pri vyberani stravila asi tyzden 😂 Chcela som mat uplnu istotu, ze je uplne prirodna. U mna vyhrala Lavera. Tu striedam s Vichy. Pomohlo uz ma hlava nesvrbi 😊