Kočky ahojte, toto mám pod pazuchami už veeeľmi dlho,vytvorilo sa to akosi vekom,časom. Len neviem či je to z holenia alebo sú to potničky. Každopádne ešte viac ma zaujíma či sa s tým dá niečo robiť aby som mala pekné hladké pazušky.
Vďaka za odpovede.
@rebi789 a to by mi malo "vyhladiť" ten výsev alebo čo to je? Používam dezodorant tuhý s aloe vera.
Možno ti nepomôžem a možno áno. Mala som holiaci strojček a jednu žiletku na pazuchy som mala na viac krát keďže nebola tupá a vtedy som mala takého. Teraz používam jednorazové a STÁLE NOVÚ. Od vtedy to nemám. Neviem s čím sa holiš ale skus porozmýšľať či to nemôže byt tým
@paty277 no aj ja používam jednorazovú žiletku na viackrát keďže to je škoda vyhodiť fakt po jednom použití,lebo je ešte použiteľná. Hlavne cez leto to bolo také že som si nohy holila aj dva razy do týždňa a pazuchy detto. A keby si kúpim nie tie jednorazové,ale napr. Venus tie sú na viackrát?
Presne ten venus mi to robil lebo to som brala tak že ak je dráhy použijem ho viac krát ale nie musím používať jednorazové. Ale zase kupujem tie najlacnejšie a hneď do koša aj keď je to škoda ale nestojí mi to zato
Skus zmenit deodorant na niaky citlivejsi na pokozku