Spokojnosť s nadváhou

12. nov 2021

Ženy, ktoré mate nadváhu a uvedomujete si to (nie obezitu), dajme tomu 15-20 kg naviac, ste so sebou aj tak spokojne? Chcete schudnúť a robíte pre to nieco alebo sa len udržiavate na pôvodnej váhe ?

julka828
12. nov 2021

Ja som spokojna. Nie som ziadna modelka mam od toho daleko ale citim sa dobre manzelovi sa velmi pacim a sebe tiez. Teraz som si dala pred vianocami trosku taky detox ze ked nieco schudnem tak fajn ked nie tak nie. Ale aby som nepribrala lebo zas viac vazit nechcem ako mam momentalne

zuzanka.zuzu
12. nov 2021

zháňaš klientky (...chcete schudnúť...) či svoje stratené sebavedomie?

somtunovaa
12. nov 2021

Ak si so sebou spokojná ty, citis sa zdravo a pekne tak nemáš čo riešiť. Ja mám pár kíl navyše, cítim sa pekná ale kondičku mám slabú a to ma štve, aj sa mi horšie hýbe keď som pribratá tak z toho dôvodu by som rada zhodila. Ale ak ponúkaš nejake špeci diéty tak ďakujem, neprosím.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
12. nov 2021

Určite je 20 kíl nadváha, neuspokojila by som sa s tým, aj keby mi okolie hovorilo, že kilá navyše mi pristanú. Chýba kondička, a ja by som sa už ani pred mužom nevyzliekla 😁 ale to som ja. Možno niekto by bol spokojný s nadváhou.

h2
12. nov 2021

20 kg naviac? Veď to už musí byť obezita.

autor
12. nov 2021

@h2 napísala som rozmedzie 15-20 kg. Nepýtam sa na obezitu.

h2
12. nov 2021

To je vlastne jedno, ako to nazveme. Nebola by som s tým spokojná. Ale kto je, je to úplne jeho vec.

lily14
12. nov 2021

Ja po pôrode 8 kíl neviem dať dole,malo sa snažím ,rada papám a nie som spokojná....cítim sa zle v oblečení atď chcem s tým niečo robiť ale som lenivá!!!

trema
12. nov 2021

Ano, ja som spokojna s mojou nadvahou.. bola som velmi obezna a podarilo sa mi to skorigovat na moju terajsiu vahu 75 cez zimu a 70 cez leto, vyska 170cm.. baby s mojou vyskou mavaju aj o tych 20kg menej, ale mna to uz netrapi, som na seba velmi hrda, ze mam vobec tolkoto 🙂 cvicim, kondicku mam dobru, nemam problem obliect si bikini, nestresujem sa kvoli jedlu, dam si co mi chuti a obliekam 38/40 a som spokojna sama so sebou 🙂 nemam na seba nervy, mam sa rada

sofinkasofinka
12. nov 2021

15 - 20 kg navyše nie je obezita?

dadis
12. nov 2021

@sofinkasofinka To zalezi...ja mam 170 a 70 kg...co sa da povedat, ze je 15kg naviac (ano, su baby co pri tejto vyske maju 55 kg a vyzeraju vyborne)..a teda obezna vobec nie som, ani nadvahu podla BMI nemam...a tiez vyvzeram dobre

dadis
12. nov 2021

@trema Nemala som sice nikdy obezna, +- cely svoj zivot som na takejto vahe. Niekedy som spokojna nebola a teraz som velmi spokojna. Tiez cvicim, zijem aktivne a nepotrebujem byt chudsia. Tiez mam konfekciu 38/40 - co je podla mna uplne v pohode. Aj muzom sa pacim.

scorpionflower1
12. nov 2021

S 15-20 kilami urcite nie. Ja mam teraz naviac tak 5 a mam z toho nerva.

chovancova27
12. nov 2021

ako sa to tu dobre číta baby🙂 ja mám tiež 170 a aktuálne 76 kg... 40 rokov o mesiac, dve deti, sedavé zamestnanie. Keď chcem, viem schudnúť na 70-69, vlani som sa tak zaťala a za 2 mesiace išlo dolu 6 kg. u mna je to vyslovene o strave, pohybu mám dosť, kondičku mám super, cvičím, behám, jazdím na biku a skoro denne robím nordic walking. žiaľ, čím som staršia, tým sa to na mna akosi viac lepí, čo je normálne. Ja som spokojná, resp. možno by som mala rada tých 72, ale určite sa kvôli tomu netrápim, na jar nasadím vypracovaný jedálniček čo mám od poradkyne a pojde do razom dolu. u mna je problém, že ľúbim pečivo, čerstvé rožky, šunka, polievky, mäso... presne viem, čo treba robiť, aby som schudla🙂 ale som takto spokojná, mužom a manželovi sa páčim až príliš🙂 pekne sa obliekam, kupujem si veci ktoré mi sadnú, stiahnu ma, podpätky a ide sa🙂 stačí sa vedieť dobre obliecť, upraviť, a zakryť kilečná navyše. nemusíme byť všetky ako Spiritova Mária, ktorá pri mojej výške je o 25 kg ľahšia🙂 bolo by to krásne mať brucho ako žideková, ale povedzme si, tá sa tým živí a doobeda, ked ja sedím za pc, ona maká v posilke🙂 samozrejme aj ja môžem makať v posilke, no radšej si dám prechádzku s mojimi chlapcami a som spokojná.

dadis
12. nov 2021

Inak pocuvala som teraz podcasty 90-60-90 a velmi vela mi to dalo. Zaujali ma tieto baby https://www.instagram.com/ladyvivian_slovakia/ a https://www.instagram.com/nasratazena/ Ta Lady Vivien - napriek kileckam navyse z nej ide taky sexappeal...a nastrata zena - krasna zena, ktora si robi srandu z dokonalosti..fakt baby nemusime byt dokonale, aby sme boli krasne. Jasne, makat na sebe treba, ale vsetko s mierou a najma laskou k sebe...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
12. nov 2021

@viestta Neviem ako mas vysku...ale pri vyske 170 cm to kludne moze byt, ze aj rozmedzie 20 kil a viac moze byt prijatelne. Vela zavisi od genetiky, rozlozenia tuku, stavby kostry, stavby svalstva. Ja mam pri tejto vyske 70 kg...a si myslim, ze vaha od 50kg do 80kg to je stale v ramci normy...pozri BMI tabulky. Prikladam aj moju fotku, ako vyzera mojich 70kg

dadis
12. nov 2021

@viestta A bezne mavaju modelky vahu okolo 50 kg...tak ano...moja postava je +20kg oproti ich vahe, ale rozhodne nemozes tvrdit, ze mam 20 kil slaniny 😅 Jednoducho, kazdy mame nejaku predispoziciu, ako nase tela maju vyzerat a podmienit celu svoju existenciu v snahe vyzerat ako niekto iny je hlupost. Treba sa zmierit s tym, ako vyzerame, mat svoje telo rada a dopriat mu pohyb, dobre jedlo, relax a lasku ❤

petamich
12. nov 2021

tak hlavne nie je "70 kg ako 70 kg" ;) 70 kg aktivny sportovec bude vyzerat rozhodne lepsie ako 70 kg guacovy povalac, BMI je davno prezitok, kedze neberie do uvahy podiel sval/tuk a sval je tazsi = kazdy profesionalny sportovec, ktory vazi vela ale je samy sval je podla BMI obezny :D, uprimne si myslim, ze ak realne bezny clovek (ktory nie je profesionalny sportovec) ma nadvahu 15-20 kg, tak vacsina uplne spokojna nebude 🤷‍♀️ ja mam teraz po porode 10 kg oproti vahe, pri ktorej som sa citila fajn (hoc nebola idealna podla nejakych tabuliek a BMI rozhodne) a necitim sa dobre

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
12. nov 2021

@viestta ale ona nepise ze 15-20 kil nad vrchnou hranicou...takze je rozdie, ci priratas tie kila k 80kg alebo k 60 kg (co vacsina ludi povazuje za zdravu vahu)

dadis
12. nov 2021

@viestta ved ja pisem, ze rozmedzie normalneho BMI je pri mojej vyske 30kg...tak ak napise + 15-20kg...nemusi to znamenat vobec nic

thoughtfulweirdo
12. nov 2021

Ja mám skôr opačný problém, ale mám kamarátku, ktorá má kilá naviac (netuším koľko) a vôbec ich nerieši. Poznám ju cca 8 rokov a ani raz som ju nepočula riešiť váhu. Normálne žije, aj plavky si dá a má skvelú kondičku. Mám pocit, že v tom, čo ju baví, zaujíma, ako ona žije, v tom ju tie kilá vôbec neobmedzujú, tak nemá potrebu ich riešiť. Takže určite sa to dá, ale záleží, aké má človek priority a čo v živote chce robiť. A aj to, akými ľuďmi je obklopený.

zazkaa
12. nov 2021

@viestta to som mala na jazyku, že 15-20 kg je už riadna nadváha

dadis
12. nov 2021

@thoughtfulweirdo Ale ja poznam baby, ktore maju zdravu zivotspravu sportuju a nie su stihle. A poznam baby, co stravu vobec neriesia a nesportuju a su stihle. Nie je to jedno? Co koho do toho, ako vyzera. Nech je kazdy spokojny, zdravy. Vela ludi ma riadne issue zo svojej vahy a su to aj stihle zeny. A naco? Budu lepsimi ludmi, ked budu stihli? Budu stastnejsi? Vobec. Viac by sa podl amna ludia mali zaujimat o to, aki su ludia vo vnutri. Lebo to je to, co si ludia zapamataju.

luccija
12. nov 2021

@dadis si ako moja kópia🙂mám 72 kg a moja slabina su stehná, ale úprimne nerobím pre to nič.Posledny rok som sa úplne opustila.Stale mám na niečo chuť.

dadis
12. nov 2021

@luccija Moje stehna su mojou oblubenou castou tela. Su velmi zenske. 😉 Muzi ich miluju 😍 Urcite to mas tak aj ty,

autor
12. nov 2021

Baby co píšete ze 15-20 kg nadváhy je obezita.....tých 15-20 kg.. vezmite si príklad, mamičky po pôrode ktoré nezhodia kilá este získané z tehotenstva a plus uz pred pred tehu mali nejake to kg navyse ... to sa ľahko stane ze z pôvodnej váhy proste maju 15-20 kg navyse... tak som to myslela ,.. chcete tým snáď povedať ze takéto ženy maju obezitu ??

snezienkaaa82
12. nov 2021

Rozdiel je hlavne15- 20 kíl naviac, ak mal niekto predtým 40- kíl a rozdiel, ak mal niekto pred tým 60 kíl....